Subvencija za mehanizaciju

Jel dobijao neko odgovor vezano za traktor predano u Maju.

Ha ja nisam ništa dobio isto, nemaju pare izbori, pomoć Kosovu itd....
Predao sam isto pred kraj konkursa...
I naravno predmet je još u obradi hahahaha...
Cirkus.

I dalje se ceka. Pocetak maja, prvih par dana predano u maju. Obecano je do kraja kvartala sve. Ali kako znamo preposteni ministar i njegova svita lako zajebu stvar. :)

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Ja predlazem da mi paori napravimo nase ministarstvo. Napravimo jedan performans, npr u centru Bg :osmeh:, napravimo nase nezavisno ministarstvo. Izaberemo ministra, zamenike, pomocnike, budzet itd. Para nam ne treba jer i onako nam ovo ministarstvo nista ne daje.
Jedino treba tražiti pare za ministra, zamenike, pomoćnike, komisije... :osmeh:

Dobio sam neformalnu informaciju vezanu za ove nesrećne voćarske traktore. Svi koji nisu dobili negativno rešenje su prošli konkurs a nova sredstva bi trebalo da se odobre sredinom sledećeg meseca, tako da se ne nadate do tad.

jtuved.png

Danas sam dobio informaciju da u ponedeljak kreće obrada zahteva za mehanizaciju od prošle godine. Videćemo dali će ponovo da slažu.

Pojavila se napokon takozvana "krovna uredba", može se naći na linku:

http://www.minpolj.gov.rs/download/Uredbe/Uredba-podsticaji-2018.pdf

Što se mehanizacije i nerešenih zahteva iz prethodnih godina tiče, predvidjena su sredstva u iznosu od 2.857.957.109 Dinara,
ali za sve mere ruralnog razvoja kojih ima na desetine, mada je ulaganje u mehanizaciju verovatno jedna od najznačajnih i najvrednijih..
Precizan iznos ostaje nedefinisan.

Za nove zahteve u pogledu mehanizacije u tekućoj godini predvidjeno je 400.000.000 Dinara, realno manje nego ranije.

Ima li neko neku informaciju sta se desava sa zahtevima od prosle godine?

Послато са LG-K420 уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh