Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislim da ce svi moci,samo pitanje je kursne razlike. Sam nisam dokucio, da li da radim po iznosu predracuna i donetog resenja na konto tog predracuna. Mada i tu ima nekog nepodudaranja. Ili da od dobavljaca trazim korekciju zabog kursa pa da taj racun sa objasnjenjem zasto se iznosi ne podudaraju posaljem. Jer prosle godine evro 123din sada evro 118, sto na par hiljada evra ne bude mali iznos bas ustede.Do sada su odgovori bili da su zahtevi primljeni i cekaju na obradu.Sada odgovaraju da je zahtev obradjen i da ocekujemo resenje.E sad je pitanje ko ce sve od dobavljaca moci da ispuni i nabavi ono sto je pisalo na predracunu?
Jel se zna razlog? Sta mu je falilo od papira?Komšiji danas stiglo rešenje da je odbijen za cisternu. Razlog, nepotpuna dokumentacija.
Nisam ga pitao za detalje. Bio je jako ljut.Jel se zna razlog? Sta mu je falilo od papira?
Da nece praviti problem sa potvrdama o placenom porezu. Jer su za proslu godinu?
Sent from my Mi A1 using Tapatalk