Subvencija za mehanizaciju

Jel spada negde utovarivac za stajnjak u onoj uredbi ?? Nigde nije napisano konkretno

Do sada su odgovori bili da su zahtevi primljeni i cekaju na obradu.Sada odgovaraju da je zahtev obradjen i da ocekujemo resenje.E sad je pitanje ko ce sve od dobavljaca moci da ispuni i nabavi ono sto je pisalo na predracunu?

Do sada su odgovori bili da su zahtevi primljeni i cekaju na obradu.Sada odgovaraju da je zahtev obradjen i da ocekujemo resenje.E sad je pitanje ko ce sve od dobavljaca moci da ispuni i nabavi ono sto je pisalo na predracunu?
Mislim da ce svi moci,samo pitanje je kursne razlike. Sam nisam dokucio, da li da radim po iznosu predracuna i donetog resenja na konto tog predracuna. Mada i tu ima nekog nepodudaranja. Ili da od dobavljaca trazim korekciju zabog kursa pa da taj racun sa objasnjenjem zasto se iznosi ne podudaraju posaljem. Jer prosle godine evro 123din sada evro 118, sto na par hiljada evra ne bude mali iznos bas ustede.

Sent from my B15Q using Tapatalk

Nazovi Upravu pa se konsultuj sa njima ili jos bolje e-mailom.Cekas malo duze odgovor ali imas dokaz sta su ti rekli da uradis.Da li je neko imao iskustvo da mu se odobri povracaj a da dobavljac vise ne moze da mu isporuci tu masinu?Koja je procedura zamene predracuna i da li ponovo odobravaju povracaj iako je veci iznos na predracunu ili ne?

Prekršili su sve svoje uredbe i pravila i sad to sve treba poklopiti sa njihovim sadašnjim tumačenjem, nije ista priča za prošlu i za ovu godinu i uslovi i cene i kurs se promeno a i planovi poljoprivrenika, stvarno ovo nije u pitanju kašnjenje samo u isplati već u čitavoj proceduru gde čovek ne zna šta da radi!?

Tako je. To je suština. Ja sam rizikovao i prodao traktor u nadi da će mi odobriti sredstva za novi. Evo sezona krenula a ja bez adekvatnog traktora, sve moram raditi starim imt—om.

Jako si se nadao :)
Do sada bi trebalo da znas da kod naseg ministarstva nista ne ide brzo.Doduse sada su bas preterali,jedan advokat mi je predlozio prosle godine"hajde da ih tuzimo,svi rokovi za odgovor su istekli i imamo pravo na to" na sta sam ja naravno odgovorio da mi ne pada na pamet da se tuzim sa drzavom i ministarstvom poljoprivrede od kojih zavisimo i kod kojih i sutra treba da konkurisem za nesto...Pitam se sta bi se desilo da sam pravnim putem trazio odgovor na moj zahtev..

Poznanik dobio resenje da je prosao na podsticaju za kupovinu traktora (znate ono od prosle godine)

Sent from my B15Q using Tapatalk

Pa ,ja mislim da ovako nije bilo ni u komunizmu, samo onaj koji podržavu ovu vlast ili je njena pristalica može da ima posao ili saradnju sa državom , ovi novinari su postali govna,jer ako idu uz ku..c , onda nema posla ,a i njima treba leba i to bez motike!

I davidovic je popustio,grupa mu se "otela" brise kritike,sve to utopija.

Послато са Coolpad R108 уз помоћ Тапатока

Ja sam odavno okacio Urosev post sa Face-a kako velica predsednika u svakom smislu! Komentari su ga pljuvali ali na zalost verovatno je imao neku direktivu da se tako ponasa!

Nazad
Vrh