Sava28
Član
Polovinom februara treba da izidje uredba ...tek ce tada da rade inf...iz prve ruke..To ti je informacija ili konstatacija_
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Polovinom februara treba da izidje uredba ...tek ce tada da rade inf...iz prve ruke..To ti je informacija ili konstatacija_
Paaa treba malo i drugi da dobiju, vise lufta za one koji nisu prosle godine konkurisali.Znaci zadrzavaju. Da bi ljudi koji jos cekaju resenja s proslog konkursa bili spreceni da konkurisu na novi. Vrlo mudro ministre... Vrlo... e bas zato ljudi imaju po 4 5 gazdinstava. Kad je drzava smrad mozemo biti i mi.
Znam da moze, ali je tesko malom da udje u tu pricu, probao sam prosle godine.North moze da se zivi od toliko zemlje samo tako.Ali od drugog vida proizvodnje.
Pisem realno i ne vidim sta je problem da taj mali kupi polovnjaka bar iz ovog milenijuma, ne mora to biti novo ali nisu ni drce od 4 banke.A šta da rade ti ljudi da pocrkaju kako možeš da pričaš tako?Ako imaju desetak krava mora da živi to on zna kako ili junadi svinja šta već.Po tebi ti ljudi su stoka marva kojoj i to treba oteti ili od njih napraviti socijalne slučajeve.Ti si školovan mlad čovek čudi me da pišeš ovakve gluposti?
e toje problem AKO,,,jer vecinom ko planira kupiti traktor ide na varijantu povracaja zasto nekom dati 3,,4000 eu za polovan kat za 6..7 sa povracajem moze imati nov i to uz kredit na 3..4god a polovan mora iskesirati odma novce a tako je i sa ostalom mehanizacijom mislim da stare masine bice sve teze prodati jer nece imati ko da ih kupuje jedino livnica pogledaj oglase gomila traktora i masinerije i proda se jako maloAko bude povracaj 50% ja planiram da prodam fergusona i da kupim neki traktor oko 50ks...
Naravno da moze,od povrtarstva ili vocarstva,naravno mora da se radi monogo vise nego na 15 jutara ratarstva,i uz odabir kultura koje imaju prodju na trzistu,a ne npr cvekle,probati cveklu i reci da nije nesto je smesno,ima mnogo unosnijih kultura.Znam da moze, ali je tesko malom da udje u tu pricu, probao sam prosle godine.
Ali da ne kvarimo temu.
- - - - - - - - - -
Pisem realno i ne vidim sta je problem da taj mali kupi polovnjaka bar iz ovog milenijuma, ne mora to biti novo ali nisu ni drce od 4 banke.
Paradajz,kupus,karfiol,brokoli,kukuruz secerac,papriku,o istim mogu u detalje,i nisam probao nego ih radim godinama,iz iskustva mogu da kazem da je cvekla kultura treceg reda da bi se o njoj pricaloProfesore koju ste Vi kulturu probali ??
Ili samo profesorski savetujete sta bi drugi trebali da rade ?