Subvencija za mehanizaciju

Sto se tice ovoga. Uspeo sam da podnesem zahteve za oko 3 sata cekajuci po redovima, kada sam dobio informacije iz prve ruke od clana Mcbaycow, ovim putem mu se zahvaljujem. Dve potvrde sam vec dobio a treca ce biti u ponedeljak posle 12h, tako da u ponedeljak odmah zovem da javim da sam sredio to sto su trazili i da posaljem. Javljam nastavak price.
Evo jednog bezobrazluka.Lepo su napisali u konkursu da ce sve potvrde od lokalne samouprave nabaviti ONI PO SLUZBENOJ DUZNOSTI da bi nam olaksali vreme i papirologiju za konkurs.Svašta.

Ove potvrde koje njemu traze si morao sam dostaviti, a po sluzbenoj duznosti oni su samo vadili potvrdu da nisi od POKRAJINE koristio sredstva za istu stvar..

Poslednja izmena:
Interesuje me da li je moguće imati uvid u konkurs što je pokrajina davala traktore ,mislim u sve papire jer sam siguran da imam više bodova od ljudi što su dobili povraćaj,bar ove što poznajem.

Interesuje me da li je moguće imati uvid u konkurs što je pokrajina davala traktore ,mislim u sve papire jer sam siguran da imam više bodova od ljudi što su dobili povraćaj,bar ove što poznajem.
Dzaba ti bodovi ako nisi isao preko agencije koja ti posle realizacije povrata uzme 10 procenata od vrednosti povrata,da se ne lazemo mnogo ovde.

Na kom sajtu bih mogao videti nabavku kojih konkretno mašina je subvencionisao grad Beograd, a takodje i republika? Mislim na 2017. godinu.

Valjda su nekako ispeglali papire ja bi baš voleo da vidim sve te zahteve i da mi obrazlože.
Nije mi jasno zasto bi detalje stavljali javno, kad jednostavno mogu glat da odbiju zahtev i nikom nista.
Nemaju oni potrebe da se petljaju sa obrazlozenjima. Puko si tacka. Idemo dalje do sledeceg puta kad ces opet pasti ( ne mislim na tebe licno) ako se u medjuvremenu ne snalazis plivati u toj reci.

Status je takav da je predmet odradjen ali novaca nema,bilo je nekih tehnickih problema u Decembru koje sam resio za dan i gospodja koja je radila moj predmet rekla je da je sve ok i da cekam pare eto jos nista...

И ја сам предао документацију са рачуном за прскалицу 5.5. 2017, и сваки пут кад назовем кажу да је предмет у обради и да чекам решење. Овде код мене у околини људима који су ишли са предрачуном и који су реализовали инвестицију паре су улаћене. Незванично тренутно је дошло до малог застоја и очекује се да ускоро поново крену решења и исплате.

Nazad
Vrh