Subvencija za mehanizaciju

Ako ti niko ovde ne pomogne idi u poljoprivrednu stručnu službu, oni znaju sigurno gde se to vadi.

Kako sada pišete shvatio sam da se prvo dobije povraćaj pa se onda kupuje mašina. Dali je to tačno?

@ Salecar PP

Nisi dobro shvatio. Prvo konkurises, pa dobijes resenje-imas rok 90 za realizaciju. Kupis, platis, podneses racune, ponovo cekas, pa onda dobijes povracaj.

Za one koji su sa predracunom konkurisali prvo daju pare pa ti dodas ostatak i kupis.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Ja sam konkurisao sa računom koji je poslat, napisao sam u prethodnom postu, niste obratili pažnju. Tako da je to nešto drugačije, kaže devojka da je to odobreno samo da se dostave ta rešenja.

Jebo ih tata izduvni gasovi pa što ne spreče uvoz polovnih automobila,a ne opet seljak da najebe eto još jednog apsurda ili zašto kod nas ne zabrane prodaju svih traktora koji ne ispunjavaju te standarde...Naravno da sam za ekologiju ali neka pravila važe za sve,šta gasno ulje je ekološko:haha:

Ako 'oćeš evropske pare moraš da ispoštuješ evropske propise... Ako oćeš srpske pare onda poštuj srpske propise... U našim konkursima se to nije gledalo koliko ja znam...

Послато са GT-I9195 уз помоћ Тапатока

Sad će još malo izmena konkursa biti da prednji točkovi traktora moraju biti veći od zadnjih...Voleo bih da se oglase ljudi koji su članovi foruma i konkretno napišu kako teku pripreme za ipard konkurs a siguran sam da takvih ima???Pišite ljudi ništa vas ne košta:ppozdrav:

Agencije odbijaju da rade sa zainteresovanima koji nemaju poljoprivrednu školu. Tako ide za Evropu.

A za domaće se setili tehničkog pregleda prskalica hahhaa... Eno pročitah levu izjavu levog piskarala u nekoj stručnoj službi. Ono, s poslom on to pomenu, na usput.

Očekujte za uslov u nekom od sledećih konkursa.

I ovde gresis i siris dezinformacije. Dovoljna je i visoka strucna sprema bez obzira da li je poljoprivredna ili ne. Cak ti i ne treba gazdinstvo da bude starije od 3 godine, u ovom slucaju ako imas vlasnistvo ili zakup duzi od 10 god. I veci od 2 ha a ne vise od 50 ha.

Ja sam juce u sanducetu nasao pismo od ministarstva za dopunu, postar samo ubacio u sanduce iako pise licna dostava, a resenje za dopunu od 22.12.2017godine i rok od 8dana da dopunim dokumentaciju.
Traze mi potvrdu o prenosu sredstava ili izvod, overen od strane banke.

Sad ja kolko se secam pravilnika, ovo nije potrebno ako se konkurise fiskalnim racunom ili gresim ?
Moracu da potrazim pravilnik opet da procitam i da vidim u ponedeljak kako cu to da resim sa upravom..

I to ti izdaje firma od koje si kupio masinu.

Послато са F3111 уз помоћ Тапатока

A moze da mu izda i njegova banka.. tvoj izvod racuna gde se vidi da si sa svog racuna prebacio novac na racun prodavca..

Malo pre zvala Devojka iz Beograda ljubaznost na nivou, pricali skoro pola sata + mi ostavila broj mobilnog telefona da ako mi nesto nije jasno da mogu da je zovem bilo kada.

Kaze mi da mi fale potvrde neke...

1. Iz lokalne samouprave da smo izmirili sve obaveze po osnovu lokalnih javnih prihoda..
2. Iz lokalne samouprave da nismo koristili sredstva iz opstine u 2017godini...

E sad je pitanje gde te potvrde naci u Novom Sadu ili na koju se adresu obratiti...? Kada smo podnosili zahtev i kada sam trazio te potvrde isao sam od vrata do vrata gde god su mi rekli da to trazim. Govorili su to se ne izdaje nigde gde god sam pitao svi su me vozali od vrata do vrata i svi su govorili da to Beograd nabavlja po sluzbenoj duznosti kada im bude potrebno. (Tako je bilo i tamo u uredbi pisalo, ako ne nabavimo neke od potvrda da ce oni to pribaviti po sluzbenoj duznosti.)

Inace papire sam poslao tek 26.06.2017 godine (iako sam imao racun jos pocetkom aprila) i nisam nikada zvao da vidim dokle je stiglo sa obradom zahteva. Devojka je rekla danas sto pre dostavim potvrde, pre ce biti pusten povracaj.

Sto se tice ovoga. Uspeo sam da podnesem zahteve za oko 3 sata cekajuci po redovima, kada sam dobio informacije iz prve ruke od clana Mcbaycow, ovim putem mu se zahvaljujem. Dve potvrde sam vec dobio a treca ce biti u ponedeljak posle 12h, tako da u ponedeljak odmah zovem da javim da sam sredio to sto su trazili i da posaljem. Javljam nastavak price.

Nazad
Vrh