Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@ Salecar PP
Nisi dobro shvatio. Prvo konkurises, pa dobijes resenje-imas rok 90 za realizaciju. Kupis, platis, podneses racune, ponovo cekas, pa onda dobijes povracaj.
Ja sam konkurisao sa računom koji je poslat, napisao sam u prethodnom postu, niste obratili pažnju. Tako da je to nešto drugačije, kaže devojka da je to odobreno samo da se dostave ta rešenja.
Malo pre zvala Devojka iz Beograda ljubaznost na nivou, pricali skoro pola sata + mi ostavila broj mobilnog telefona da ako mi nesto nije jasno da mogu da je zovem bilo kada.
Kaze mi da mi fale potvrde neke...
1. Iz lokalne samouprave da smo izmirili sve obaveze po osnovu lokalnih javnih prihoda..
2. Iz lokalne samouprave da nismo koristili sredstva iz opstine u 2017godini...
E sad je pitanje gde te potvrde naci u Novom Sadu ili na koju se adresu obratiti...? Kada smo podnosili zahtev i kada sam trazio te potvrde isao sam od vrata do vrata gde god su mi rekli da to trazim. Govorili su to se ne izdaje nigde gde god sam pitao svi su me vozali od vrata do vrata i svi su govorili da to Beograd nabavlja po sluzbenoj duznosti kada im bude potrebno. (Tako je bilo i tamo u uredbi pisalo, ako ne nabavimo neke od potvrda da ce oni to pribaviti po sluzbenoj duznosti.)
Inace papire sam poslao tek 26.06.2017 godine (iako sam imao racun jos pocetkom aprila) i nisam nikada zvao da vidim dokle je stiglo sa obradom zahteva. Devojka je rekla danas sto pre dostavim potvrde, pre ce biti pusten povracaj.