Subvencija za mehanizaciju

Kolega jesi ti to na vise konkursa uspeo da prodjes ? Vidim i od pokrajine i ovde za mlade da si prosao ?
2016 te je bilo rodno i eto namerio sam da ponovim malo mehanizacije. Proletos konkurisao po oba konkursa kod republike i napokon dobio oba resenja tj po jedno sam cak morao da odem u Bg da ga nadju pocetkom dec. Zagubili ga jos se pravdaju kako nisam bio kuci kada ga je postar doneo na potpis oktobra. Pratio sam i sta pokraina najavljuje a traktor nam je trebao zato sto rujkanu je vec 4500rh pa nisam hteo da cekam da me izneveri u pola sezone. Kao sto se i dogodilo toga dana kada je Case i stigao u dvoriste. Kredit smo uzeli na tri godine pa kako nam bude. Ovu godinu svi znamo u Banatu kako smo "lepo" prosli. Boljem se nadamo u ovoj 2018.oj Sto i svima zelim , a o ponovama u odgovarajucoj rubrici.

Nada poslednja umire.

2016 te je bilo rodno i eto namerio sam da ponovim malo mehanizacije. Proletos konkurisao po oba konkursa kod republike i napokon dobio oba resenja tj po jedno sam cak morao da odem u Bg da ga nadju pocetkom dec. Zagubili ga jos se pravdaju kako nisam bio kuci kada ga je postar doneo na potpis oktobra. Pratio sam i sta pokraina najavljuje a traktor nam je trebao zato sto rujkanu je vec 4500rh pa nisam hteo da cekam da me izneveri u pola sezone. Kao sto se i dogodilo toga dana kada je Case i stigao u dvoriste. Kredit smo uzeli na tri godine pa kako nam bude. Ovu godinu svi znamo u Banatu kako smo "lepo" prosli. Boljem se nadamo u ovoj 2018.oj Sto i svima zelim , a o ponovama u odgovarajucoj rubrici.

Nada poslednja umire.
Znaci iskoristio si oba konkursa,jel to sme?

Послато са Coolpad R108 уз помоћ Тапатока

Nada poslednja umire.

Ocin bi ti sve to iskoristio da ti nije "mentora i knjigovodje" . :ppozdrav: Svaka cast sto si iskoristio sve sto se nudilo ove godine.

Sta je tu cudno i strasnoo... drzava je to omogucila? I ja bi isto uradio a mozda i vise samo da sam mogao!

Znaci iskoristio si oba konkursa,jel to sme?

Послато са Coolpad R108 уз помоћ Тапатока
Drugar ja sam konkurisao na sve sto su nudili. Nigde nije bilo uslovljeno da ne smes da konkurises na svim konkursima. Na povracaju od 50% uzeo sam sejalicu i navigaciju. Dok na konkursu za mlade pazario sam kembridz i tanjiracu.

Nada poslednja umire.

A zar negde ne stoji da treba da se da izjava da nisi dobio povraćaj od države ili pokrajne ili opštine itd?

Sa jednom istom investicijom nisi mogao da konkurises na vise mesta, ali ako si kupio vise masina, mogao si da predas jednu ovde, drugu tamo....

Jedno pitanje. Da li na republickom konkursu za mlade moze da se konkurise za 2 masine a da se ja posle odlucim samo za jednu, hoce li onda oni uplatiti za tu jednu ili se moraju realizovati obe masine?

Послато са GT-I9195 уз помоћ Тапатока

Meni su uplatili za obe bez ikakvog obavestenja i pitanja da li hocu ili ne, a resenje stiglo posle uplate.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Jel si to na predracun podneo zahtev?

Jel si kupovao nesto dok ti nisu stigle pare ili si cekao resenje i pare da realizujes kupovinu masine? I jel moras posle da im dostavis racun ili je to to?

Jel si kupovao nesto dok ti nisu stigle pare ili si cekao resenje i pare da realizujes kupovinu masine? I jel moras posle da im dostavis racun ili je to to?

Meni su legle pare pa tek onda sam kupovai. Da mi datum faktura bude nakon izdatog resenja.

Nada poslednja umire.

Ako kupis jednu masinu a dobio si pare za dve,moras vratiti pare za tu jednu koju ne kupis. I moras napisati neki razlog zbog kojeg nisi realizovao kupovinu druge masine kako te nebi u nekom narednom konkursu odbili. Tako je meni neka gospodja iz uprave za AP rekla.

Nada poslednja umire.

Nisam kupoo jos, ovih dana cu... imam rok od 90 dana od prijema resenja i moras da dokazes kupovinu, fiskalni, garanciju, izvod sa racuna gde se vidi da si im prebacio novac...

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Malo pre zvala Devojka iz Beograda ljubaznost na nivou, pricali skoro pola sata + mi ostavila broj mobilnog telefona da ako mi nesto nije jasno da mogu da je zovem bilo kada.

Kaze mi da mi fale potvrde neke...

1. Iz lokalne samouprave da smo izmirili sve obaveze po osnovu lokalnih javnih prihoda..
2. Iz lokalne samouprave da nismo koristili sredstva iz opstine u 2017godini...

E sad je pitanje gde te potvrde naci u Novom Sadu ili na koju se adresu obratiti...? Kada smo podnosili zahtev i kada sam trazio te potvrde isao sam od vrata do vrata gde god su mi rekli da to trazim. Govorili su to se ne izdaje nigde gde god sam pitao svi su me vozali od vrata do vrata i svi su govorili da to Beograd nabavlja po sluzbenoj duznosti kada im bude potrebno. (Tako je bilo i tamo u uredbi pisalo, ako ne nabavimo neke od potvrda da ce oni to pribaviti po sluzbenoj duznosti.)

Inace papire sam poslao tek 26.06.2017 godine (iako sam imao racun jos pocetkom aprila) i nisam nikada zvao da vidim dokle je stiglo sa obradom zahteva. Devojka je rekla danas sto pre dostavim potvrde, pre ce biti pusten povracaj.

Nazad
Vrh