Peet
Član
Ne budi ti tako naivan jer znas ti odlicno kako je to funkcionisalo, ali eto pravis se malo.Tata je izdavao sinu, pa se kupile pare od drzave jer je stariji "covek izdao u zakup mladjem" .
Sad kad drugi skupe bodove na konkursu oni su lopovi.
Po Pokrajnskom konkursu lica koja su Pio penzioneri a imaju otvoreno gazdinstvo imali su pravo na povracaj od Pokrajne ako su dali zemlju u zakup. U svakom slucaju otac i drugome je mogao dati zemlju u zakup i taj novac pripada njemu. Sta ako zivimo u odvojenim domacinstvima? Zar on nema troskova? Jasno ko dobar dan, i legalno u svakom smislu. Drugo, ja nisam rekao da su ljudi koji konkurisu lopovi. Nemoj ti dodati visak reci bez potrebe. Ja sam samo napraviu neku skalu kako ko do uspesnog povracaja moze doci. A ti naravno, uzdignute glave i hrabro napredno, mozda si na vreme shvatio kako sve funkcionise, dok neki od nas necemo na taj nacin ili mozda jos nismo shvatitili da treba na takav nacin kao ti da sagledamo situaciju.
I za kraj ne shvati ti nista licno u onom mom postu, jedino ako si se bas nasao...
Meni je samo krivo sto obicni poljoprivrednici nemaju sanse da se pojave dok ovi sa debelim vezama prolaze lako. Zato sam i pitao za koji % se radi, mozda cemo i mi uspeti u ostvarenju kupovine nekog novog a jeftinog traktora.
.