Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I ti si na spisku dobijenog povravaja ako se ne varam,800 i kusur hiljada.Nikome od ovih ljudi nije drzava kupila, svi su oni sami dali ustedjevinu ili dizali kredite pre nego sto je uredba izasla.
Ko god konkurise ima cemu da se nada.I ti si na spisku dobijenog povravaja ako se ne varam,800 i kusur hiljada.
Послато са Coolpad R108 уз помоћ Тапатока
Svakako,treba konkurisati,ko ume njemu dve.Ko god konkurise ima cemu da se nada.
Ne mogu se nadati povratu za drljacu i rasipac kad nisam ni konkurisao proletos.
ovo je kapitalizam u pokusajuZa one koje podižu su izuzetno dobre i baš ih briga šta drugi o tome misle. Tako može da funkcioniše džungla, ljudsko društvo bi moralo drugačije.
Na kraju jos 10 posto nekom tipu.Samo što je ovde tiket malo skuplji... Pogotovo kod jednog Iparda gde je "Dobar dan" kod agencije od 1000 evra.
Nikome od ovih ljudi nije drzava kupila, svi su oni sami dali ustedjevinu ili dizali kredite pre nego sto je uredba izasla.
Steco mozes imati vezu kakvu hoces, ali dok ne kupis masinu nemas se cemu nadati.
Najlakse vam osuti paljbu po meni kao da sam ja bio komisija koja dodeljuje-odbija. Za ovih par godina sam prosirio ugao gledanja i shvatio kako stvari funkcionisu, a jos uvek pokusavam ljude da shvatim.
Tu nije uopste nada u pitanju, aj malo ozbiljnije da sagledamo stvari. Milioneri koji su stekli novac po inostranstvu i oni traze vezu za povracaj sredstava, cast izuzecima, jer nisu ludi da bacaju nekoliko hiljada evra. Tajkuni koji su konkurisali ili narodni poslanici takodje su sigurni u povracaj.Steco mozes imati vezu kakvu hoces, ali dok ne kupis masinu nemas se cemu nadati.
Najlakse vam osuti paljbu po meni kao da sam ja bio komisija koja dodeljuje-odbija. Za ovih par godina sam prosirio ugao gledanja i shvatio kako stvari funkcionisu, a jos uvek pokusavam ljude da shvatim.