Ili PIO ili mašina za tih 1-1.200 evra ?
Mašina ! yebote pio...
Mašina ! yebote pio...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Па наравно. То је легализовано пљачкање народа. Рецимо ја сам тај који потписује и одобрава. Да ми не би наместили игру и ухватили ме с' плавим ковертом, лепо отворим агенцију на стрину, тетку... а ти лепо платиш "услугу" а ја онда те предмете испечатирам и ставим на врх.Hvali mi se jedan poznanik da mu sve te zahteve za povracaje(svaki konkurs prodje)radi neka agencija iz Futoga,za odredjen procenat naknade po realizaciji povrata para.
Dok si uzimao subvencije sto obradjujes tatinu zemlju bila ti drzava potaman i bio si sposoban da provalis tu semu.Tu nije uopste nada u pitanju, aj malo ozbiljnije da sagledamo stvari. Milioneri koji su stekli novac po inostranstvu i oni traze vezu za povracaj sredstava, cast izuzecima, jer nisu ludi da bacaju nekoliko hiljada evra. Tajkuni koji su konkurisali ili narodni poslanici takodje su sigurni u povracaj.
Neki poljoprivrednici nisu prvo pazarili dok prvo nisu 95% bili sigurni da su u sigurnoj vezi za povracaj, ali dobro je sto si shvatio kako stvari funkcionisu!
A sto se tice ostalih nizerazrednih i obicnih poljoprivrednika, oni su uglavnom pukli i nisu prosli!
Ovde najvise mislim na one koji su traktore pazarili, sto ne znaci da za drugu mehanizaciju isto nisu veze trazili.
Jos samo bi pitao koliko % uzimaju ovi sto srede? Mozda ako je povoljno promenim i ja ugao gledanja!
Bilo je tu još uslova...Morao je i da bude komšija na njivi s tobom i ne mora da ti bude tata mogao je bilo ko samo da je stariji od 65 god. i da je izdao zemlju mlađem od 40 god.Tata je izdavao sinu, pa se kupile pare od drzave jer je stariji "covek izdao u zakup mladjem" .
Sad kad drugi skupe bodove na konkursu oni su lopovi.
http://www.agrosmart.net/agro-politika/voice-medu-najbrzim-konkursu-narodni.html Da se vidi ko je dobio pare.
Samo ipard,sto se traktora tice.Hoce li biti u 2018 republickog povracaja za mehanizaciju ??