Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kupio pravi crveni traktor, na srecu da mu sluti.Pa i nas Lord je dobio. Ne mora da znaci da su svi muckali.
Meni danas legle pare za osiguranje a za mehanizaciju jos nista.Resenje odobreno 18 .12.Valjda ce ovih dana...Legle pare danas . Rešenje nije stiglo.
Republički predato sa računom 27 aprila.Koji konkurs ?
Ako je republicki ,koji je datum predaje dokumenata.
I sam sam od onih koji veruje da veze i vezice i procenti resavaju mnogo toga. Nisam bio uopste verovao da ce konkursa biti ove godine mada sam vec avgusta meseca sve papire izvadio, i onda svaki mesec odlazio i trezor vadio papire za aktivni status u nadi da ce ipak nesto pokraina dati jer je sekretar pola godine o tome davao izjave. Moja zena u ovom slucaju ipak misli da je to dobra karma,jer proletos kada.smo. i razmisljali o novom traktoru nisam hteo da manipulisem sa setvenim strukturama jer jednostavno bojim se neke kontrole i nisam od tih koji to si spremni da rizikuju a voce i povrce beru u supermarketu. I takvi neki su prosli na republickom konkursu. Bilo mi krivo ali hajde. I sada kada smo prosli na ovom konkursu kod pokraine mislim da neka.kosmicka pravda je zadovoljena. Dobio sam 34% povracaja. Zadovoljan sam masinom koju sam odabrao i nadam.se da ce se pokazati i da ce me sluziti.Kupio pravi crveni traktor, na srecu da mu sluti.
Nemam ništa protiv što su dobili subvenciju pitam se samo zašto je ne dobiju i ostali. Meni je traktor trebao 2013 kada nije bilo nikakvih subvencija niti naznaka da će ih biti. Zašto sam ja morao da ga kupim svojim novcem a nekome će kupovati država? Šta sam ja šugav sa 22 godine radnog staža od toga 15 u poljoprivredi sa sve uplaćenim doprinosima i porezima. Zašto su takvi diskriminisani?
Uplaceno danas i za mulcer,deset dana po dobijanju resenja.Meni danas legle pare za osiguranje a za mehanizaciju jos nista.Resenje odobreno 18 .12.Valjda ce ovih dana...
Sve si u pravu samo nemoj tražiti pravdu jer je nedostižna ,a nepravda svuda prisutna,najbolje se ne nervirati,jer sve ostavlja ožiljke po nama a mislim da je zdravlje na prvom mestu. A i to što kupiš i zaradiš sam smatraj svojim uspehom , ne obazirati se puno i ne porediti se sa onim pored tebe,kad tako postaviš stvari onda imaš balans nad sobom i svetom oko tebe.