Subvencija za mehanizaciju

A zao mi je i ovi dvoje,jedan dug za odvodnjavanje 1000 dinara ,drugi 700 dinara.A Risticevicu mogu da daju,jel to nije sukob interesa.

Imam neki sitan dug za odvodnjavanje i odbijen.

Sve mi se čini da je neko vodio devojku na voćni kup, bogme će mu se oprištiti **greška kavaljersko dok dovuče rep kući...

Kako je moguće da niste znali da vam postoji dug za odvodnjavanje,pa to se plaćalo pre godinu dana ? Čitam i neverujem ima likova koji su već dobili povrate od ministarstva i sad šalju ponovo, e kakav smo narod bože sačuvaj.

Samo mi nije jasno sto onda nisu napisali da je konkurs za one ljude ispod 40 god zene i opstine vec kao svi.Necu se vise uzdati u drzvau prvi i poslednji konkirs koji smo podneli.

A nije mi jasno ni ono ,nedovoljno sredstava,znam coveka kojeg su odbili,kupio je traktor na kredit ako je banci dobar kako nije njima.

A ovo odbijeno zbog "nedovoljno bodova" je rezultat "ocene održivosti investicije" ,baš bi voleo da vidim toga što je ocenjivao :haha:

Jel ovaj Marijan Rističević na spisku naš uvaženi narodni poslanik?

Послато са SM-J320F уз помоћ Тапатока

Medveđ dvojica......Sefkerinac naravno a ima i jedan iz Kaća .taj je izgled podneo i u republički konkurs, uglavnom su dobili oni koji su imućniji koliko poznajem imena...70%

Poslednja izmena:
Znao sam 100% da ce Sefkerinac dobiti, tj imao je dojavu cim je uzeo na sajmu jos jednog maxuma 125.

A inace pored njega covek iz Kustilja opstina Vrsac uzeo covek u oktobru New Hollanda 125ks i nije ga uzeo sa namerom da dobije povracaj, slucajno video konkurs 4 decembra i konkurisao, I naravno da je dobijo povracas 1.800 000 rsd, video sam ga na listu.

Nazad
Vrh