Subvencija za mehanizaciju

Kakvo nam je sudstvo ne bi me cudilo da L. DZ. podnese krivicnu prijavu protiv drzave jer ja kao laik ovde ne vidim nikakvu vezu njega i nje. Ovde se iskljucivo radi o parnicnom privatnom potupku ostecene protiv L.DZ. koji jos nije ni zavrse, ako sam dobro razumeo. Ustvari nisam razumeo da li ste firmu Topagrag 021 tuzili uopste. Ovako ne vidim nikakvu prerepreku optuzenog da dobije dobru odstetu. Ipak da se bilo ko uhapsi bez ikakvog sudskog naloga i presude moze jedino u zemljama kao sto su Severna Koreja.
Da se razumemo ja nisam na strani okrivljenog, ali ipak niko nije kriv dok se ne dokaze.

On nije uhapsen samo je priveden, odredjeno je policijsko zadrzavanje.Nekad je promet kao na glavnoj autobuskoj stanici

Da li je neko od forumasa na osnovu predracuna i nakon dobijanja resenja kupovao masine. Interesuje me da li ministaratvo uvazava da je sada iznos na fakturi manji zbog kursa evra

Nada poslednja umire.

Možes da tražiš knjižno odobrenje zbog kursne razlike. Ali su mi rekli da neradim to zbog ministarstva. Ja sam uzeo u razliku cene ulje od njih i filtere a nisam menjao fakturu.

Treba da se plati onaj iznos koji je bio u trenutku izdavanja predracuna.Tako je meni receno juce.
Da li ti je to rekao prodavac masine ili neko iz uprave za agrarna placanja. Danas su nama rekli da se faktura uskladi sa kursnom razlikom. Tako da sam zbunjen a nebi da zbog necije gluposti izgubim sanse za podsticaj

Iznos sa predracuna u dinarima. Cena u evrima nigde ti i nije trazena od strane ministarstva. Uplati po dinarima koliko je bilo onda a razliku uzmi nesto od njih.

Nazad
Vrh