Sa racunom.Jel to na predračun ili račun ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sa racunom.Jel to na predračun ili račun ?
Delimicno si uspela,sad jos da uspes da povratis novacNaš slučaj prevare od strane Topagrara u novinama:
http://www.nasemesto.rs/2017/12/20/zbog-korupcije-palo-38-osoba-policija-pohapsila-i-somborce/
U vezi čega , mislim koji kokurs je u pitanju ?Danas zove gospođa iz trezora kaže treba da vam pustim novac ali banka nije likvidirala prošli kredit...kako god to sam rešio pozvao banku i sad eto kažu uplaćuju sutra novce...
A datum predaje zahteva je?Kupio prskalicu u Martu za keš predao zahtev i eto kažu da će biti novaca ovih dana...
Da li ti je to rekao prodavac masine ili neko iz uprave za agrarna placanja. Danas su nama rekli da se faktura uskladi sa kursnom razlikom. Tako da sam zbunjen a nebi da zbog necije gluposti izgubim sanse za podsticajTreba da se plati onaj iznos koji je bio u trenutku izdavanja predracuna.Tako je meni receno juce.