Paracinac83
Član
Ja ni pola od tih 1 200 000 nisam iskoristio, sad mi zao za taj kembridz, drugo ne bih ni kupovao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako nisi ako je povrat 75%,nisu valjdacprskalica i podrivac tako jeftini da zbirno 75% vrednosi povracaja nije 600000?Ja ni pola od tih 1 200 000 nisam iskoristio, sad mi zao za taj kembridz, drugo ne bih ni kupovao.
Kontam to,ako je vec toliki povracaj,treba gs iskoristiti do max iznosa,naravno ako za to ima potrebe.Oko 580 000 prskalica i oko 230 000 podrivac.
- - - - - - - - - -
Da bi iskoristio 10 000e treba da kupis za 16 000e.
Tako je kolega Paracinac, ja sam zahtev predao odma pocetkom maja cim je konkurs izasao.Republicki, imas na saitu Ministarstva a evo i ovde http://subvencije.rs/vesti/konkurs-za-mlade-poljoprivrednike-u-2017-godini/
- - - - - - - - - -
Objavljen malo pre sajma, ja sam predracune uzimao na sajmu.
A sad će i pareStiglo resenje za mulcer...
Stiglo resenje za mulcer...
Izgleda ipak da sam iskukao kao bivsi predsednik kad je gladovao...verovatno je to resenje...Da znaju koliko si kukao pre bi ti dali.
Poslao u aprilu...pre 8 meseci.Vracaju 50% od investicije mada sam ja ocekivao 40%.