Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moras li u sistek pio zbog toga?uslov li je?Danas mi poštar doneo rešenje da se usvaja prijava za konkurs za mlade poljoprivrednike. Posle pola sata mi je uplaćen novac.
A u vezi čega to?Meni nije stiglo resenje ali pre sat mi je stigla poruka od banke o prilivu pa mi je trebalo 10 min da ukapiram sta je, jer sam vec i digao ruke... Je l pise u resenju sta sad treba da se radi ili ako znate napisite sta se posle salje Ministarstvu kao dokaz o kupovini.
To je onaj konkurs za 1200000 za mlade?Nije uslov PIO
Ako funkcionise sa predracunom,to znaci da placanje vrsis sada,posto si dobio resenje,jel tako?Funkcionise isto sa predracunom, samo sto je povracaj 75% od vrdnosti bez PDV-a do ukupno 1 200 000 povracaja.
- - - - - - - - - -
Daju pare za kupovinu, a posle ti pravdas da si stvarno kupio. Skoro je sve bilo isto kao i za one redovne podsticaje ali npr nije bila navigacija i mozda jos nesto, sad sam i zaboravio sta. I nije 40% kao za redovne, nego 75% daju, a ti dodas ostali deo i PDV.
Funkcionise isto sa predracunom, samo sto je povracaj 75% od vrdnosti bez PDV-a do ukupno 1 200 000 povracaja.
- - - - - - - - - -
Daju pare za kupovinu, a posle ti pravdas da si stvarno kupio. Skoro je sve bilo isto kao i za one redovne podsticaje ali npr nije bila navigacija i mozda jos nesto, sad sam i zaboravio sta. I nije 40% kao za redovne, nego 75% daju, a ti dodas ostali deo i PDV.
Ja sam razmisljao o tome,ali sam negde procitao da ce biti uslov da se udje u sistem pio,ko nije u sistemu pio da nece moci da konkurise,1200000 dinara je max povracaj po gazdinstvu,ali ne mora jedna masina,moze i vise kao sto si ti kupio?Da, dobio sam i pare i imam rok od 90 dana. Za Pskalicu od 1000l i podrivac. A sad se kajem sto nisam i kembridz valjak...