Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ni refakciju?Lala iz Banata je napisao(la):predao 7.5. jos nisam ni dinara dobio.
Obavezno idite u Trezor i proverite. Kod mene predato 18. i leglo za par dana.Lala iz Banata je napisao(la):Ni prebijeni dinar, na racunu samo uplata za mleko.![]()
Kad si predao racune?Boki-Vl je napisao(la):Legleza subvenciju u utorak odneo potvrdu a juce legle
![]()
![]()
da li je to provereno?Dolovac je napisao(la):salju pismeno za odbijanje prava na subvencije svi oni koji su uplacivali pio posle 30.4 a na televizi su rekli da su produzili taj rok do 15.5 ovo je strasno sta se dogadja swe kod nas![]()
Tastu poslali da je odbijen jer je pio uplatio 10 maja sad sam bio da procitam ima pravo zalbe u roku 8 dana a ja cekam da mi to isto stigne,inace ja sam uplatio 7 maja pio Dakle strassno cime se nasa drzava bavi,prevarama i obanamannnnn je napisao(la):da li je to provereno?Dolovac je napisao(la):salju pismeno za odbijanje prava na subvencije svi oni koji su uplacivali pio posle 30.4 a na televizi su rekli da su produzili taj rok do 15.5 ovo je strasno sta se dogadja swe kod nas![]()
Dolovac je napisao(la):Tastu poslali da je odbijen jer je pio uplatio 10 maja sad sam bio da procitam ima pravonnnnn je napisao(la):da li je to provereno?Dolovac je napisao(la):salju pismeno za odbijanje prava na subvencije svi oni koji su uplacivali pio posle 30.4 a na televizi su rekli da su produzili taj rok do 15.5 ovo je strasno sta se dogadja swe kod nas![]()
zalbe u roku 8 dana a ja cekam da mi to isto stigne,inace ja sam uplatio 7 maja pio Dakle strassno cime se nasa drzava bavi,prevarama i obanamaa kao na TV rekli da ko nije uplatio moze do 15 maja! samo da uzmu pare pa dan ga uteraju
![]()
Kod mene je bilo fiskalnih racuna za ono sto sam platio gotovinom i racuna za kompenzaciju sa otpremnicom za ono sto sam uzeo na ugovor. Bitna stvar je da posebno bude racun a posebno otpremnica jer prosle godine su primali racun-otpremnicu a ove godine traze da bude posebno.mirmag je napisao(la):Pitanje za one koji su dobili pare...da li ste seme,vestak i dizel placali gotovinom ili ste imali i kompenzacije?