Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nnnnn je napisao(la):Dolovac je napisao(la):Tastu poslali da je odbijen jer je pio uplatio 10 maja sad sam bio da procitam ima pravonnnnn je napisao(la):ja zovem sutra i znam koce jos zvati...pa nemoze se na ovo zavrsiti,to mi je ovogodisnja zarada bez nje sam uDolovac je napisao(la):salju pismeno za odbijanje prava na subvencije svi oni koji su uplacivali pio posle 30.4 a na televizi su rekli da su produzili taj rok do 15.5 ovo je strasno sta se dogadja swe kod nas
da li je to provereno?
zalbe u roku 8 dana a ja cekam da mi to isto stigne,inace ja sam uplatio 7 maja pio Dakle strassno cime se nasa drzava bavi,prevarama i obanama a kao na TV rekli da ko nije uplatio moze do 15 maja! samo da uzmu pare pa dan ga uteraju
ministarstvu kazu da Vlada treba da donese izmenu uredbe , i da ih ponovo zovem za 10 dana. To istosu mi rekli i pre deset dana. Treba stalno zvati ministarstvo, dok im se ne usijaju telefoni.
Pa sta ja drugo da kazem kad smo na istoj talasnoj duzini........Lala iz Banata je napisao(la):Kod mene jos uvek corak.
cika_jova je napisao(la):kupio sam grabulju sunce i pre neki dan mi poslali postom racun i svu dokumentaciju
bio sam u UJP gde predajem racune, jel mogu da se nesto vajdim od ove drzave, a covek mi ladno kaze na moj problem - to se sad resava u sapcu mi sa tim nemamo nista, neznam ti ja to
pa da mu covek zasta on prima platu
cika_jova je napisao(la):cika_jova je napisao(la):kupio sam grabulju sunce i pre neki dan mi poslali postom racun i svu dokumentaciju
bio sam u UJP gde predajem racune, jel mogu da se nesto vajdim od ove drzave, a covek mi ladno kaze na moj problem - to se sad resava u sapcu mi sa tim nemamo nista, neznam ti ja to
pa da mu covek zasta on prima platu
jel zna neko kako se podnosi zahtev, koji papiri trebaju, gde, sta, kako ??