izlazi 30din. po litru za refakciju(akciza).jel to dobro?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Lala iz Banata je napisao(la):Pedja, kad si predao?
Zahvaljujem se na odgovoru.Gledao sam uredbu,tj.informaciju o uredbi na sajtu ministarstva gde je sve toliko uopsteno da se nista ne moze zakljuciti(valjda to tako kod nas ide da neko ne bi mogao ostvariti nista,a neko drugi sve)pidikanac je napisao(la):u vezi toga jedno je sigurno ako kupujete traktor i imate manje od 40 godina povračaj je 40%
a ako imate više od 40 godina onda vam vračaju 30% stim što ako je domaćinstvo registrovano na ženu onda je povračaj 40% bez obzira koliko ona ima godina ovo je provereno na sajmu jer sam vozio rođaka koi je kupio klasa i ovo su mu oni rekli
pidikanac je napisao(la):u vezi toga jedno je sigurno ako kupujete traktor i imate manje od 40 godina povračaj je 40%
a ako imate više od 40 godina onda vam vračaju 30% stim što ako je domaćinstvo registrovano na ženu onda je povračaj 40% bez obzira koliko ona ima godina ovo je provereno na sajmu jer sam vozio rođaka koi je kupio klasa i ovo su mu oni rekli
dekym je napisao(la):Juce ( 08.06 ) su isplacivali filijala Temerin ko je predao 06.05 .. do broja 180 su stigli .. legle subvencije
Isplacuju 7.Peet je napisao(la):Dali je neko dobio subvencije iz opstine Alibunar? Gde li su stigli na koji datum ako su uopste dali nekome?
nnnnn je napisao(la):Isplacuju 7.Peet je napisao(la):Dali je neko dobio subvencije iz opstine Alibunar? Gde li su stigli na koji datum ako su uopste dali nekome?
Hvala za informaciju!
Post je spojen: [time]1276080381[/time]_________________________________________________
o7.o5.
pidikanac je napisao(la):u vezi toga jedno je sigurno ako kupujete traktor i imate manje od 40 godina povračaj je 40%
Za crkvenu zemlju nema subvencija, posto je crkva pravno lice.grunt je napisao(la):Dali neko zna ili je vec dobijao subvencije na crkvenu zemlju koju je uzeo u zakup,imali neko pojma o tome dali se uposte moze dobiti subvencije za tu zemlju?