Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ni refakciju?Lala iz Banata je napisao(la):predao 7.5. jos nisam ni dinara dobio.
Obavezno idite u Trezor i proverite. Kod mene predato 18. i leglo za par dana.Lala iz Banata je napisao(la):Ni prebijeni dinar, na racunu samo uplata za mleko.
Kad si predao racune?Boki-Vl je napisao(la):Legle za subvenciju u utorak odneo potvrdu a juce legle
da li je to provereno?Dolovac je napisao(la):salju pismeno za odbijanje prava na subvencije svi oni koji su uplacivali pio posle 30.4 a na televizi su rekli da su produzili taj rok do 15.5 ovo je strasno sta se dogadja swe kod nas
Tastu poslali da je odbijen jer je pio uplatio 10 maja sad sam bio da procitam ima pravo zalbe u roku 8 dana a ja cekam da mi to isto stigne,inace ja sam uplatio 7 maja pio Dakle strassno cime se nasa drzava bavi,prevarama i obanama a kao na TV rekli da ko nije uplatio moze do 15 maja! samo da uzmu pare pa dan ga uterajunnnnn je napisao(la):da li je to provereno?Dolovac je napisao(la):salju pismeno za odbijanje prava na subvencije svi oni koji su uplacivali pio posle 30.4 a na televizi su rekli da su produzili taj rok do 15.5 ovo je strasno sta se dogadja swe kod nas
Dolovac je napisao(la):Tastu poslali da je odbijen jer je pio uplatio 10 maja sad sam bio da procitam ima pravonnnnn je napisao(la):da li je to provereno?Dolovac je napisao(la):salju pismeno za odbijanje prava na subvencije svi oni koji su uplacivali pio posle 30.4 a na televizi su rekli da su produzili taj rok do 15.5 ovo je strasno sta se dogadja swe kod nas
zalbe u roku 8 dana a ja cekam da mi to isto stigne,inace ja sam uplatio 7 maja pio Dakle strassno cime se nasa drzava bavi,prevarama i obanama a kao na TV rekli da ko nije uplatio moze do 15 maja! samo da uzmu pare pa dan ga uteraju
Kod mene je bilo fiskalnih racuna za ono sto sam platio gotovinom i racuna za kompenzaciju sa otpremnicom za ono sto sam uzeo na ugovor. Bitna stvar je da posebno bude racun a posebno otpremnica jer prosle godine su primali racun-otpremnicu a ove godine traze da bude posebno.mirmag je napisao(la):Pitanje za one koji su dobili pare...da li ste seme,vestak i dizel placali gotovinom ili ste imali i kompenzacije?