Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
bacan je napisao(la):danas bio u trezoru,jos nemaju formulare za subvencije
salim se naravno. ja sam tek u januaru kad smo dobili papire za registraciju i izvod sa upisanim parcelama skapirao da su mi skinuli par njiva a bilo mi nesto sumnjivo kod refakcije
zato sam sada kad sam isao za potvrdu o reg. trazio da mi odstampaju izvod sa upisanim parcelama od ove godine. treba i njih razumeti od onih silnih sitnih brojeva i cifara moze da se potkrade neka greska ali zato primaju plate. ili ako verujemo u teorije zavere svakome po neki ar se skine i to na globalu bude dosta
ustede za drzavu Moram i to srediti do sajma.Branko kaze nece biti problema.Jel su gotove?KishRobert je napisao(la):jebo te isten,pa za razliku si mogao majicu kupiti!
3 crvene si ustedeo....c,c,c,c.....

dacu ja vama,a taman sam hteo na spavanje....pa jel sad ne treba da zaspim??A sutra se kruni kukuruz kod taste...treba valjda nesto i da privredim?!

ja sam pare dao za majicu a subvencije necu dobiti pa nemam za
a tebi je taman ostalo 3 crvendaca da pocastis kolege.