Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam danas dobio obavestenje od trezora da se javim u poreskoj upravi radi regulisanja PIO, a sto nemam pojma...bio sam uplatio u martu 46000din...stiv je napisao(la):Ja sam dobio obaveštenje od trezora za potvrdu.. da mi je izmireni doprinosi za 2010 god da li to znači da treba da se plati i prvi deo 2010?
Boki-Vl je napisao(la):Ja sam danas dobio obavestenje od trezora da se javim u poreskoj upravi radi regulisanja PIO, a sto nemam pojma...bio sam uplatio u martu 46000din...stiv je napisao(la):Ja sam dobio obaveštenje od trezora za potvrdu.. da mi je izmireni doprinosi za 2010 god da li to znači da treba da se plati i prvi deo 2010?
Za 2009god.Lala iz Banata je napisao(la):Boki, za koju godinu si platio PIO? 2009. ili 2010.?
A dali placaju samo nosioci gazdinstva ili sv iz porodice koji imaju zemlju na svoje ime i vode se pod istom adresom...Lala iz Banata je napisao(la):Onda 46000 i ni dinara vise.
Boki-Vl je napisao(la):A dali placaju samo nosioci gazdinstva ili sv iz porodice koji imaju zemlju na svoje ime i vode se pod istom adresom...Lala iz Banata je napisao(la):Onda 46000 i ni dinara vise.