Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To ti se uplaćuje u tri dana bar su meni tako u ponedeljak mi je uplaćeno za naftu, u utorak za seme a u sredu za veštakangorac je napisao(la):Ja dobio danas ,predao 5.maja ali mi nije jasno dobio sam samo 20.000 hilj. za 5ha izgleda da su uplatili samo seme ili gorivo.
AL BI LEGLE KO CELAVOM SAMARoldtimer je napisao(la):Dobio izvestaj iz banke, po mojoj racunici, isplacena subvencija za djubrivo...Dodju mi jos za seme, i naftu + deo za refakciju koji tek treba da predam...
znaci, radi se ipak nesto u Zrenjaninu....
Kod tebe Taze informacije sa fronta onda da se nadam da ce 7 maj da isplacuju sledece nedeljeoldtimer je napisao(la):Evo upravo leglo jos para, verovatno za naftu, ili seme...mozda danas prodje sve!!!!
Cim sam ostavio poruku na forumu, posle pola sata legle pare Postali sam opasan igrac
Si nosio potvrdu za pio u zr posto su meni rekli samo da isplatim tih 46000din i oni automatcki videoldtimer je napisao(la):Evo upravo leglo jos para, verovatno za naftu, ili seme...mozda danas prodje sve!!!!
Cim sam ostavio poruku na forumu, posle pola sata legle pare Postali sam opasan igrac
Uf kad meni legnu novci , ima da me traze po selu inace ja sam iz Eckeoldtimer je napisao(la):nista nnisam nosio, brat je platio pio pre jedno mesec dana, predali racune, i to je to... steta sto je ovako ladno, nece bas pivo da legne, ali ipak mora da e zalije
šandor je napisao(la):Danas sam bio u trezoru u Pančevu Kažu da su u velikoj gužvi i imaju mnogo zahteva pa ne stignu.... Meni lično nisu uneli 6 Ha razlog nisu znali da kažu.. Rekli su da će da isprave ako je njihova greška ili da idem do njih za mesec dana da vidimo šta je u pitanju... inaće kažu da su 04.05 isplatili i danas kreću sa 05.05 ja sam predao tog dana pa valjda će da legne ove nedelje BEZ onih 6 ha
bacan je napisao(la):kod nas u b.topoli zbrka sa potvrdama pio fonda