Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako je ovo raj, voleo bih da vidim pakao.milosica je napisao(la):bice setite se prethodnih god kada nismo nista dobijali a pare od proizvoda dobijali u bonovima tako da je ovo sada raj bar iz mog ugla gledanja
Kupio Evre jel?MONTOYA je napisao(la):i ja dobijam SMS izveštaj,
a što se tiče subvencije ja moju danas potrošio
Pa nema veze na kojoj je adresi, Jel ima ona IME i PREZIME! A jel ima i tvoj otac IME u PREZIME! Daj mi potvrdu da je za osobu XY plaćen PIO! Ako si uplatio jednom uplatnicom, nije moglo da ode na dve strane, jer poziv na broj je različit za svakog PIO obveznika!Boki-Vl je napisao(la):A ja u ponedeljak idem za Pa ovi iz Alibunara nece da mi daju potvrdu o placenom PIO dok ne uplatim i majci, kod mene je majka prijavljena 1986god zadnjih 12 god joj nisam uplacivao, nema gazdinstvo na njeno ime nit je ikad imala ali kazu da kad sam uplacivao 46000 pola tih para se skidao njen dug posto je na istoj kucnoj adresi...ja pitao pa kako prosle god kad sam uplatio ocu nisam imao problem, kazu imao si srece sto te nisu nasli... ko je ovde lud
Boki kod Slobe u trezoru se raspitas? On je jako zajeban tip jeli? Ili u upravi prihoda kod Nine?Boki-Vl je napisao(la):ja neznam sta su se nameracili na mene pa me toliko zajebavaju... nece da mi daju potvrdu i to je to...
Ma u trezoru mi nije problem, nego Nina i ostali znas kakvi su...da ne nabrajm sve...Peet je napisao(la):Boki kod Slobe u trezoru se raspitas? On je jako zajeban tip jeli? Ili u upravi prihoda kod Nine?Boki-Vl je napisao(la):ja neznam sta su se nameracili na mene pa me toliko zajebavaju... nece da mi daju potvrdu i to je to...