Subvencija za 2010 godinu

Danas sam bio u trezoru u Pančevu Kažu da su u velikoj gužvi i imaju mnogo zahteva pa ne stignu.... Meni lično nisu uneli 6 Ha razlog nisu znali da kažu.. ::lose:: Rekli su da će da isprave ako je njihova greška ili da idem do njih za mesec dana da vidimo šta je u pitanju... inaće kažu da su 04.05 isplatili i danas kreću sa 05.05 ja sam predao tog dana pa valjda će da legne ove nedelje BEZ onih 6 ha :udri:

Ok, po toj dinamici, ja sam na redu sledeci ponedeljak. :cao:
Moracu i ja da proverim sve parcele, posto sam imao dosta promena.

Juce pitam u trezoru za refakciju i oni vele da mora isti racun kao i za subvenciju,znaci ako je posle 26 februara uz njega mora i gotovinski. Da li je i kod vas tako :sta:

Ima li koji Zrenjaninac da je dobio subvencije posto sam ja u Zrenjaninskom trezoru prijavljen .
Koliko sam nacuo da kod nas jos ni dinar nije isplacen za subvenciju

Kod mene u NS nije tako, tj. za refakciju ne ide gotovinski... Ja sam uz refakciju predao original, a uz subvenciju kopije sa gotovinskim racunima...

E sada jbg, ko ce ih znati....

Znaci ako imas recimo fiskalni iz 5 meseca predajes samo fiskalni,ili kopiju fiskalnog, i to je to. Sta je jos moralo da stoji na fiskalnom na poledjini osim pecata.

isidor je napisao(la):
Ima li koji Zrenjaninac da je dobio subvencije posto sam ja u Zrenjaninskom trezoru prijavljen .
Koliko sam nacuo da kod nas jos ni dinar nije isplacen za subvenciju

Dobili su neki u petak.

Za refakciju racun iz 5. meseca (fiskalni-original) overen na poledjini pecatom i potpisom i napisan broj pg takodje na poledjini racuna.
Ako ti taj isti racun treba i za onih 14000, onda ga kopiras sa obe strane i uz tu fotokopiju prilazes gotovinski racun-original.

Za subvencije sam predao,ali sad treba da predam za refakciju. Ja sm isto kao ti @Green mislo da treba tako,a ova me juce zbuni u trezoru. Mada ja mislim da me ona nije bas najbolje shvatila. Uglavnom sutra odo da to regulisem.

Verovatno, ja sam juce predavala za refakciju tako kako sam napisala i nije bilo problema.
Isto sam popunila za subvenciju, ali za refakciju mi treba jos, pa nisam uzimala gotovinske.

:), samo konstatacija...posto kako cujem, mnogi trezori su presli vec na 5. maj, a kod nas u Zr je retko ko dobio....

Ja ipak mislim da je do opština ,neko je napisao za jednu opštinu da su mu rekli da su pretrpani.Ja sam u Somboru predao 4 Maja a dobio refakciju 16 maja a ostalo 23 maja.Kod prokredit banke

Nazad
Vrh