goxgi je napisao(la):Moj komsija danas dobio pare... Predao medju prvima 4.maja.... O NS-u je rec... Isplaceno sve i subvencije i refakcija....
Ja sam 73 bio .... 4 maja u 10 i 50 min valjda ću uskoro i ja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
goxgi je napisao(la):Moj komsija danas dobio pare... Predao medju prvima 4.maja.... O NS-u je rec... Isplaceno sve i subvencije i refakcija....
E,samo nam jos TO 'fali no coment!!!ZRENJANINAC je napisao(la):a ja sam čuo danas da račune na ime čeka ili odloženog plaćanja neće unositi iliti neće priznavati već samo račune za keš. Molim boga da je teška dezinformacija navodno jedan kolega je pričao sa ovim našima iz trezora i da su mo to rekli. A kako su prošli prošle godine poljo.penzioneri ništa me ne bi iznenadilo da promene uredbu.
šandor je napisao(la):Ima tu nešto ali ne znam tačno šta je u pitanju
DusanA je napisao(la):Ako neko cuje nesto pouzdano u vezi price - subvencija i kupovine nafte na cek, neka javi
Mozes da kupis manje nego od prosle godine... al nebrinite kazu da inflacija opadaGabri_Su je napisao(la):Refakcija je isplacena, nadam se da je to dobar znak...
a los znak je to sto euro ode ... koliko eura ce se moci kupiti za subvencije...
ZRENJANINAC je napisao(la):a ja sam čuo danas da račune na ime čeka ili odloženog plaćanja neće unositi iliti neće priznavati već samo račune za keš. Molim boga da je teška dezinformacija navodno jedan kolega je pričao sa ovim našima iz trezora i da su mo to rekli. A kako su prošli prošle godine poljo.penzioneri ništa me ne bi iznenadilo da promene uredbu.
Da Kad smo juče podneli zahteve vratio sam se po neku potvrdu da sam obnovio gazdinstvo pa sam bio kod direktora da potpiše,on mi je to i rekao.Peet je napisao(la):@talianu. Jeli drug, jesi danas, kasnije saznao?
techa je napisao(la):Na subvencije u 2010 imaju pravo samo oni koji teraju razdeljak na levu stranu i cija je krvna grupa B negativna.
To je najverovatnije tekst nove uredbe posto je puno zemlje registrovano, za koju u budzetu nema sredstava.