Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Danas mi komšija bio u trezor i morao je da preda zahtev da bi dobio potvrdu koju će priložiti uz zahtev za subvencije ,pošto nije ubačen u sistem.U PIO je prijavljen od prošle godine ,znači platio je za 2008 i 2009.Kakao su mu objasnili neko je ubačen u sistem a neko još nije.Mora opet lično da traži potvrdu iako je sve u jednoj šaltersali.Sutra moram proveriti u kojoj sam grupi i da li ću i ja to morati .nnnnn je napisao(la):Da li treba potvrda o uplati za PIO?
kiraj je napisao(la):Danas mi komšija bio u trezor i morao je da preda zahtev da bi dobio potvrdu koju će priložiti uz zahtev za subvencije ,pošto nije ubačen u sistem.U PIO je prijavljen od prošle godine ,znači platio je za 2008 i 2009.Kakao su mu objasnili neko je ubačen u sistem a neko još nije.Mora opet lično da traži potvrdu iako je sve u jednoj šaltersali.Sutra moram proveriti u kojoj sam grupi i da li ću i ja to morati .nnnnn je napisao(la):Da li treba potvrda o uplati za PIO?
kiraj je napisao(la):Danas mi komšija bio u trezor i morao je da preda zahtev da bi dobio potvrdu koju će priložiti uz zahtev za subvencije ,pošto nije ubačen u sistem.U PIO je prijavljen od prošle godine ,znači platio je za 2008 i 2009.Kakao su mu objasnili neko je ubačen u sistem a neko još nije.Mora opet lično da traži potvrdu iako je sve u jednoj šaltersali.Sutra moram proveriti u kojoj sam grupi i da li ću i ja to morati .nnnnn je napisao(la):Da li treba potvrda o uplati za PIO?
mica967 je napisao(la):Ako ste od ranije PIO osiguranik netreba vam nikakva potvrda oni ce to sami proveriti
[/quoJa sam osiguranik od ove goni i rekli su mi da mi nije potrebna potvrda jel oni to vide u sistemu.mica967 je napisao(la):Ako ste od ranije PIO osiguranik netreba vam nikakva potvrda oni ce to sami proveriti
mica967 je napisao(la):Nece praviti problem nikom ko uplati do 15 05
zorancile je napisao(la):Ljudi koji su predali papire za subvencije 4.maja dobili danas pare, ali NE SVI. Problem je što su svima rekli kada su plaćali pio da ne treba potvrda, da će ići elektronskim putem, medjutim NIJE TAKO. Neki su ubačeni u sistem, a neki nisu, pa mora na jednom šalteru da se izvadi potvrda o plaćenom pio, pa da se preda prekoputa na drugi šalter. Raspitajte se dali ste u sistemu ili niste.... da ne čekate džabe...