Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pozdrav prijatelju. Vidis ja sam danas bio u onom Jeb - - - - trezotu u opstini secanj da predam potvrdu koju sam imao jos kad sam predao zahtev za subvencije ali mi je receno da mi nije potrebna. Danas sam silom insistirao da mi se primi potvrda jer sam u sistemu PIO od ove godine Medjutim opet mi je receno da mi nije potrebna, e onda sam poceo da vicem i da se derem da bi mi nekako primili. Ajde sad recite da li je ovo normalno da ja kao obican gradjanin znam sta mi je potrebno a oni koji su placeni da tumace zakone pojma nemaju i da nas po 10-15 puta vracaju po razne papire. Znam da niasm jos u sistemu i da ne mogu da vide da sam platio pio a nema sanse da im dokazes. Pozdrav.diklofen je napisao(la):Danas zvao kod mene u trezor i pitao šefa treba li možda da ja lično predam potvrdu iz poreske,a ona mi reče da ne treba.Ja je još pitao ima li to veze sa isplatom našta mi je rekla da su to gluposti i da potvrde iz poreske trebaju samo onima koji su u PIO od 2010.Inače ja sam predao 5.4. i kod mene u opštini sam 15 na spisku,a za sada mi je legla samo refakcija.
bacan je napisao(la):jel neko dobio lovu danas
[/quote
Pare nisu problem paaaaaaara NEMA.