paorpaor
Član
Valjda glas naroda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislim da znaci GLAS NAORDA!!!Rale 83 je napisao(la):Neznam sta znaci ovo Vox populi ,al nam mnogo znacite na forumu
Tako sam i ja obavestenLala iz Banata je napisao(la):Samo PIO za subvencije, zdravstveno radi zdravlja.
Znas li sta znaci rec SUBVENCIJA , mozda ovo treba da napises u nekoj drugoj temiadamov zoran je napisao(la):po meni subvencija treba da bude po ha bez obzira kome ha pripada pa ako nema svima 14000hilj neka bude kolko moze ovako smo se podelili na one koji dobijaju i oni koji ne dobijaju subvenciju i ha one koji se dovijaju na razne nacine da je dobiju
adamov zoran je napisao(la):za gospodina nadlackog kod mene uselu dosta se prave fiktivni ugovori o zakupu kao ioni sto imaju vise od 100ha dele zemlju na vise lica kako ce min na to reagovati i ja razmisljam o tome posto sam hobi poljoprivrednik
Zoran0230 je napisao(la):Ali se dešava suprotno
Kod nas naprimer vlasnici zemlje, koji istu izdaju u arendu, ucenjuju i traže subvencije za sebe!radivoj.nadlacki je napisao(la):Zoran0230 je napisao(la):Ali se dešava suprotno
na primer....... kome
stiv je napisao(la):Greška je što se dozvoljava više registrovanih gazinstava iz jedne kuće,a samim tim imamo nekog ko dobija subvencije na 200-1000h zemlje, a po uredbi je 100h-prave se slepci ovi iz ministarstva