Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dakle, ili, ili.1) фискални исечак оверен од стране добављача на полеђини издат у периоду од 1. октобра 2009. године до дана ступања на снагу ове уредбе, односно фискални исечак оверен од стране добављача на полеђини издат од дана ступања на снагу ове уредбе до 30. септембра 2010. године и готовински рачун који гласи на име подносиоца захтева или
2) оверена копија фактуре уз признаницу-налог за пренос средстава или оверен извод из банке као доказ да је плаћање извршено издат од 1. октобра 2009. до 30. септембра 2010. године.
Лица из члана 4. ове уредбе уз захтев из става 1. овог члана подносе оригинал рачун издат од 1. октобра 2009. до 30. септембра 2010. године.
Gde pise da mora? Za mene "ili" znaci to sto znaci .paorpaor je napisao(la):Prenos sredstava nemora da bude odmah. U racunu moze da stoji valuta (rok) placanja. Tako da se ne morate uspaniciti.
talianu je napisao(la):Poštovane kolege danas sam hteo da uzmem robu za paritet u zadruzi i vratio sam se neobavljenog posla,do ove god.su tražili poresko rešenje a sad su tražili rešenje za navodnjavanje i odvodnjavanje.
Ja nisam dobio to rešenje iako sam prvu zemlju na mom imenu knjižio 02.2007. U poreskoj su mi rekli da kasne za katastrom 4 god.
Da li se još nekom desio ovakav slučaj?
Zašto zadruga neće da primi tastovo rešenje za od. i nav. iako su ranijih godina primali njegovo poresko rešenje a profakturu pisali na moje ime kao nosioca RPG.
Ko koga ovde j...... ?
dragansavin je napisao(la):za Radivoja dali ce se priznavati racuni koji budu dobijeni od zadruga na papiru A4 formata(sto nama izdaje zadruga) konkretno za seme suncokreta placanje na paritet. prosle godine je moglo kolko znam a ove? molim radivoja ako moze da da tacan odgovor