Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Neznam za zdravstvo ,pošto sam zdravstveno osiguranje plaćao još od ranije.nebojsa je napisao(la):Još mi samo recite da obračunavaju i zdravstveno za te godine
Račun otpremnica važi potreban je samo overen izvod od banke da ste izvršili uplatu.Green je napisao(la):A šta će biti sa račun-otpremnicama koje sam dobila prilikom preuzimanja repromaterijala pre izlaska uredbe, kako ljudi da mi kucaju fiskalni račun sa datumom unazad?
Mislim, nije mi mala suma u pitanju, pa da zanemarim, imam račun otpremnica od prošle godine za robu u paritetu u iznosu oko 300.000,00, šteta bi bilo da propadne.
sanbo4 je napisao(la):U novinama sam video da je pokrajinski sekretar za poljoprivredu Gospodin Danijel Petrovic najavio da ce tokom ove godine iz pokrajinskog budzeta, za registrovana polj. gazdinstva, ciji je nosilac stariji od 65 god. a izdaje zemlju u zakup, biti obezbedjeno 5 000 dinara po hektaru. Naravno, nosilac gazdinstva treba da je poljoprivredni penzioner. Iako je u pitanju pokrajina, pitao bih Radeta Nadlackog, da li mozda zna nesto vise o tome. Naprimer, da li takva penzionerska gazdinstva, koja su izdala zemlju u zakup, treba registrovati kao komercijalna ili nekomercijalna.