Farmer Bob
Član
Kako,Sandore?Pa do sad smo dobijali fiskalni na kome je cena u dinarima,a roba uzeta na paritet.Neznam zasto i sad ne bi bilo tako...?šandor je napisao(la):Za paritet se ne dobije fiskalni račun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako,Sandore?Pa do sad smo dobijali fiskalni na kome je cena u dinarima,a roba uzeta na paritet.Neznam zasto i sad ne bi bilo tako...?šandor je napisao(la):Za paritet se ne dobije fiskalni račun.
Deni je napisao(la):G-Nadlački!
kojeg datuma stupa na snagu uredba ?
Farmer Bob je napisao(la):Kako,Sandore?Pa do sad smo dobijali fiskalni na kome je cena u dinarima,a roba uzeta na paritet.Neznam zasto i sad ne bi bilo tako...?šandor je napisao(la):Za paritet se ne dobije fiskalni račun.
Nema problema.....mogu da proverim ali do sad je bilo tako.Da,kao sto kaze @zrenjaninac na racunu pise CEK!!šandor je napisao(la):Farmer Bob je napisao(la):Kako,Sandore?Pa do sad smo dobijali fiskalni na kome je cena u dinarima,a roba uzeta na paritet.Neznam zasto i sad ne bi bilo tako...?šandor je napisao(la):Za paritet se ne dobije fiskalni račun.
Pa onda ću da pravim ugovore u Novom Bečeju Kod mene toga nema .
radivoj.nadlacki je napisao(la):Deni je napisao(la):G-Nadlački!
kojeg datuma stupa na snagu uredba ?
Nisam ni gospodin a ni drug, moze jednostavno Rade ili Radivoje
Ова уредба ступа на снагу осмог дана од дана објављивања у „Службеном гласнику Републике Србије”.
Usvojena je prosli cetvrtak na Vladi, SG obicno izadje sutradan (petkom), ali hajde, provericu sutra jos.
PS> Sto ne cistite sneg u Temerinu, umalo se u subotu nisam skrsio . komunalce za gusu
Deni je napisao(la):nemaju lopate za čiščenje ....
Deni je napisao(la):biće li podrške od države za kupovinu nove poljo mehanizacije(traktore) za 2010 godinu ili ta uredba još u pripremi? (onih 30-40%)
Sta bi ovo trebalo da znaci? .2) оверена копија фактуре уз признаницу-налог за пренос средстава или оверен извод из банке као доказ да је плаћање извршено издат од 1. октобра 2009. до 30. септембра 2010. године.
mica967 je napisao(la):Kolega potpuno si u pravu sumbvencija ide onom ko radi zemlju i ulaze u nju, ja nju snikim ne delim u suprotnom i ja bi odustao od zakupa.