szeky
Član
Do stupanja na snagu uredbe tj. pojavljivanja u SGu dovoljan je samo fiskalni, posle i gotovinski na ime
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja radim zemlju i ne dajem je u arendu.Kako bi ti prehranio porodicu kada bi se doneo zakon da ne možeš da obrađuješ više od na pr.10ha a znaš da sa tim ne možeš da preživiš.tako i ja .Naravno država ima za one koji mućkaju a takvih ima i na ovom forumutalianu je napisao(la):Zorane 0230,niko nije protiv vas koji ste zaposleni ali očigledno država jeste zato što u budžetu nema para(dovoljno za sve).
Shvatam da si ogorčen zbog toga ali nije niko od nas nezaposlenih kriv zbog toga.
Kao što je paorpaor rekao i ja podržavam:
"3. Da li treba da dobiju svi pa da subvencija bude 5000dinara po hektaru ili da ostane ovako?
* NE,to nikako. Ja krecem od sebe. Imam 29 godina,ozenjen i moje jedino zanimanje je poljoprivreda. Drugih prihoda nemam i smatram da nebi bilo posteno da neko koje zaposlen i usput obradjuje zemlju bude jos i stimulisan za to. Ne znam za vas ali kod mene u selu cisti poljoprivrednici su bolji domacini od onih sto su pride jos i zaposleni. "
@paorpaor A ti misliš da se mi u Banatu ne znamo baviti poljoprivredom ili.....?
Zoran0230 je napisao(la):Šandore,vrlo iskreno s tvoje strane,ti ne spadaš u tu kategoriju koju sam ja naveo ali se ja za tebe ne sekiram.Odgovori mi samo kako ja tebe ugrožavam sa 10 ha i radim u firmi,jer vidim mnoge profesionalce da im mi smetamo
Branko je napisao(la):Manje bi bilo svađe kada ne bi bilo subvencija u novcu.
Cekaj, ako ja uzmem mineralno djubrivo na paritet (npr. soju rod 2010) i racun na ime dobijem u paritetu i uz to fiskalni racun, da li se to subvencionise?szeky je napisao(la):Po meni to se odnosi samo za kupljeno đubrivo direktno sa produktne berze-regresirano, a ne od zadruge od kojih se dobija redovan fiskalni računmilanso je napisao(la):Da li neko moze da protumaci ovo? .Репроматеријалом у смислу ове уредбе не сматра се минерално ђубриво купљено по условима из Уредбе о условима и начину коришћења средстава за регресирање минералних ђубирва за јесењу сетву 2009. године („Службени гласник РС”, бр. 50/09 и 91/09).
Branko je napisao(la):Manje bi bilo svađe kada ne bi bilo subvencija u novcu.
ZRENJANINAC je napisao(la):To znači da ko je kupovao đubre preko berze ne može računati da će mu ti računi biti priznati
ZRENJANINAC je napisao(la):Znači sve fiskalne račune iz 2009god. i ako su izdati preko zadruge možemo baciti?