Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam samo postavio pitanje bez ikakve loše namere ako se ova konstatacija odnosila na menenebojsa je napisao(la):Ne znam kome i zašto smeta Rade Nadlački. Prvo su čoveka ispljuvali a da se nije ni učlanio na forum. Bio je i lopov i korumpiran i šta sve ne. Onda se uključio u rad foruma pokazao dobru volju i spremnost da pomogne pa i to nije dovoljno. Čovek vam pruži prst a vi bi celu ruku.
rasa02 je napisao(la):I ja se pridruzujem paorovom razmisljanju,potreban je ovom forumu covek poput g-dina Nadlackog i ja bih volio da nam se ponovo pridruzi
Podržavampaorpaor je napisao(la):Mityoo je u pravu.
Stavi mo se mi u poziciju gosn Nadlackog i da naidjemo na javno pitanje te vrste. To je direktno krsenje zakona i verovatno rupa koja ce se vec zakrpiti,ali dok se ne zakrpi ko se kako snadje. Svaka cas gosn Nadlackom jer je on prvi iz ministarstva koji je stupio u ovaj vid,direktne,komunikacije sa nama paorima i veoma cenim njegovu dobru volju da nam pomogne koliko je u njegovoj moci. Dobro bi bilo kad bi se jos vise sluzbenika ministarstva prikljucilo forumu,ali to nije u moci gosn Nadlackog.
Jos jednom bi zamolio gosn Nadlackog da nas ne ostavlja jer ce nam njegova pomoc,savet,informacija vrlo dobro doci pa makar ona bila i izmedju redova.
Ne bih voleo da ovo neko shvati kao podilazenje vec kao opste paorsku korist,veruj te.
Mozes ti da se ne slazes sa mojim misljenjem. Ja sam samo izneo realnost.A sto se tice 150 eura po ha čista zarada ni oro ni kopao nije bas tako, zasto nisu doneli uredbu u kojoj pise ako neko slaze da je obradio povrsinu a ona je ostala parlog za njega subvencija vise nema. I kraj price.talianu je napisao(la):Potpuno se ne slažem sa didi79.
Pa jel ti znaš kada bi se subvencionisali vlasnici koliko bi parloga bilo u vojvodini??
Pola vlasnika bi uzelo subvenciju i bolelo bi ih uvo 150 eura po ha čista zarada ni oro ni kopao.
A oni što tegle ko konji i rade tuđu zemlju za dž. pa ko je lud.
Jel ti znaš kolika je poljoprivredna penzija trenutno? i tih 73000 din im je puno ako i nas to čeka jednog dana.