Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
todor je napisao(la):saša u potpunosti se slažem sa tobom nek oni nama daju veću cenu žita kukuruza mleka i ne trebaju nam ni subvencije a kamoli krediti lako ću ja skupiti pare za neku novu mašinu,imam ja pramdedu 89god koji je do prošle godine sam radio 15kj
todor je napisao(la):da žabalj je između đurđeva i gospođinaca pozz od toše iz đurđeva ako sam malo preterao izvinjavam se svima
todor je napisao(la):a i bili ste kod mene sa ivanom dulić kad je bio i vaš rođak sava pujić
...zabranio izvoz zitarica ,desetkovao stocni fond Srbije ,navodno ,,razalovan"sa mesta ministra poljoprivrede na mesto ministra trgovine ... Ne bih vise o podvizima doticnog jer stvarno nemam neke lepe reci o njemu ALI IPAK nam je dao SUBVENCIJE (kako volim tu rec! to je otprilike kao KRAVA koja da 30 lit mleka i na kraju muze sutne i prospe tu vedricu sa mlekom )todor je napisao(la):cukaneca već sam napisao da su oni koji nemaju veze sa poljoprivredom prvi je gospodin milosavljević koji je sredio cenu mleka genijalnim uvozom mleka u prahu
E u tom grmu lezi zec,dok nebudemo imali strucne ministre svako za svoju oblast nema nama radosti,a oni samo prelecu od ministarstva da ministarstva i za njih zime nema.Zasto nebude ministar neki profesor poljo fakulteta ili neko sa nekog instituta al da ima staza jedno 30god koji zna svoj posao to mislim za sve resore ne samo poljoprivredu,a olicenje svega je SRECKO SOJIC!!!Spajki je napisao(la):...zabranio izvoz zitarica ,desetkovao stocni fond Srbije ,navodno ,,razalovan"sa mesta ministra poljoprivrede na mesto ministra trgovine ... Ne bih vise o podvizima doticnog jer stvarno nemam neke lepe reci o njemu ALI IPAK nam je dao SUBVENCIJE (kako volim tu rec! to je otprilike kao KRAVA koja da 30 lit mleka i na kraju muze sutne i prospe tu vedricu sa mlekom )todor je napisao(la):cukaneca već sam napisao da su oni koji nemaju veze sa poljoprivredom prvi je gospodin milosavljević koji je sredio cenu mleka genijalnim uvozom mleka u prahu
Druze kad vec radis gradjevinu (gde ima vise zarade ) sto nedas zemlju u zakup i samo pokupis kiriju i supvencije . Tobi ti bilo 10000zakup+14000subvencije+3tvoje dnevnice po 2000=30.000 dinsasa j je napisao(la):Procitao sam u predhodnoj poruci(da li treba dati subvencije svim poljoprivrednicima ili onima kojima je to jedino zanimanje)ne razumem po kom se subvencija ne bi dala coveku koji se bavi poljoprivredom a pri tom ispunjava sve uslove,ja se konkretno bavim gradjevinom adaptacijom stanova i ujedno se bavim poljoprivredom(mada ne ispunjavam uslove blizu sam ali ne tezim ka tome)to je isto kao kad bi poljoprivrednik radio uporedno i gradjevinu znaci ne bi imao prava da dobije bespovratni kredit,kredit za pocetnike sa nizom kamatnom stopom itd.
Covek ne treba biti ljubomoran cak i neprijatelju nemoj pozeleti zlo nikad ne znas kad ce ti se vratiti.Pozdrav
Ovo je pravi apel koji sam i ja hteo da dodam u ovoj temi!paorpaor je napisao(la):Trebalo bi nagovoriti vise ljudi iz ministarstva da se prikljuce forumu. Mozda bi realnije sagledali situaciju.