Колега Талиану ја мислим да ме нисте разумели али покушаћу мало да појасним, ја када сам мислио на протесте ја сам мислио на логистику и координацију међу члановима тј међу протестантима тј међу селљацима ,,што нико није могао да одради управо због медијске блокаде која је била застрашујућаа , па према томе да није било овог форума колико ја знам да би све било у много манњем обиму и ја мислим да је једног тренутка чак и процурела инф да се протести растурају што је наравно било инструисано од стране оних који су желели да се то деси ,,али је захваљујући управо овом форуму та вест демантована и протести су успели ,,јер без обзира што онај неписмени Минђушар лупета да не зна српски језик, а обрађује хиљаду хектара није ми јасно ко му броји паре и без обзира што наводи неке бројке које немају везе са реалношћу..А што се тиче података о статистици извоза то сам видео на сајту завода за статистику ,, а ово што су неки изнели овде као податке ја мислим да се то односи или на месец или на квартал ,, што уопште није меродавно већ треба сагледати дужи низ година да би се добила права слика , и на крају уопште то и није битно ,већ је битно да смо комплетно СВИ у проблему мада ја знам да већина овде присутних у дискусији сада каже ,,шта сере онај провац заболе ме за воћаре или повртаре ,, али ја му поручујем да ће се сетити једног дана провчевих речи јер ја ни једног тренутка нисам био против субвенција већ против начина расподеле истих, и ни једног дана нисам делио пољопривреднике по култури гајења већ сам увек говорио да смо СВИ У ПРОБЛЕМУ,, неко је више данас неко сутра неко сада није али не мора да значи? видите како је било време до јуче било 22 ц у јануару а сада -20 ..све се окрене за једну ноћ а камоли за годину ,поззз