Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da je redovno placas zice bi ti bile u komadu kao moje i odakle ti pravo da omalovazavas neciji rad ?? Posebno sto ne sedi u fotelji nego ide po terenu i penje se po banderama i kojekakvim kucama.u eps-u se jos niko nije naradio
kriminalci koji nam samo seku struju
jesili siguran da su celog zivota uplacivali pio ili su mozda samo par godina?
verovatno max.15 godinaNe mogu tačno da ti kažem ali sigurno preko 20 godina.
Da sam ostao kukao bi kao neki,zapamtite,sa jednim dupetom u dve stolice i sa jednim kur..m u dve rupe u isto vreme nemože
VARATI DRZAVU NIJE GREH a VARATI LJUDE JE VELIKI GREH, samo je nepravedno sto pokolenja dodju na naplatu toga greha!!!
ja sam za subvencije kao sto su bile do sad i veliki broj ljudi ce biti zadovoljno, ako je jedan PIO problem, pa ima kome nije, pa se ljudi dogovore da svima bude dobro...evo meni se javljaju ljudi koji do sad nisu uzimali-koristili subvencije, jer nemogu da ih ostvare (po meni bas BISTRI ljudi, da ne koristim grublju rec) podelice mo teih 14 000+haha i svima se biti dobro....... i sad neka neko kaze da je ovo prevara, po meni je glup covek, da ne koristim grublju rec!!!
inace da dodam da imamo na 3 gazdinstva po 30ha i unovcio sam se odavno, i bas mi drago sto ce se unovciti i ostatak do 100ha
nadam se da sam vam docarao sustinu...
Ovo što je Dragan napisao je istina to radi velika većina poljoprivrednika,ja lično nisam protiv toga neka se svako snađe.A na ovom forumu ima onih koji jedva čekaju da neko napiše ovakvu istinu da ospu paljibu. Evo Zoki se već oglašavaŠto da krene lavina i od koga.Čovek je napisao kako jeste i svaka mu čast.Dok god pojedinci ne shvate da njihovo dobijanje subvencija ne zavisi od dobijanja subvencija drugih poljoprivrednika biće polemika.