Минђушар теби сам се обратио јер си ти цитирао да је варање државе ,,кривично дело ,, погледај свој пост? тако да је и кривично дело кад неко ради остваривања субвенција изврши предају документације у управи за аграрна плаћања не туђе име тј на онога ко плаћа пио да би добио субвенције ,,зар то није атак на пољо буђет,,ја бих управо из тих разлога и волео да ама баш нико и не добије те субвенције, па ако треба да поцркамо да поцркамо ,а не да се овде свађамо око тога ко треба а ко не треба ,,јер није их било ни до сада па смо живели! навикао је гоља сељак и без тога , а они који су мислили од тога да профитирају нек се чешу - као појединци који су овде на форуму изјављивали ,,Па ја нећу моћи да купим нови трактор ако не добијем субвенције? (причамо о прошлој години )Значи појединци размишљају о новом трактору а појединци размишљају како да не продају и последњу краву која има је остала да би имали бар да једу јер тај са 2-3 х нема шансе да уплаћује доприносе јер му се то не исплати.Значи многи од нас су спремни да газе и преко мртвих да би остварили своје ,,а остало -шта буде ,,па ви мислите да ће те субвенције бити довека -ТЕШКО можда их већ ове године небуде -врло лако ,,пропао САРТИД оде цело Смедерево у дубиозу ,ко ће прехранити толики народ ,,ма битно је само бринути о својо гузици то је наравоученије појединаца .поззз