danger
Član
nadam se da mislis na kavez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa što opet kukaš dobijaš subvencije i na stoku, još si i u boljoj situaciji od nas ratara a mi se ne žalimo na tvoje subvencije po umatičenoj kravi plus dobijaš i državne zemlje na stoku.Ne bi Branko.Lakše je pola godine raditi a pola lelemudati.U stočarstvu su obaveze u toku cele godine.
Ma da......gledao sam prilog u kom covek iz Sunoka,govori da ce prema proizvodjacima cena biti ista,zahvaljujuci drzavnoj subvenciji(znaci oni za toliko smanjuju cenu).I sta je onda tu uradjeno?Ovakav tekst cenim i mogu se složiti a svakom reči u njemu.
Recimo država subvencioniše suncokret sa 2 din/kg.Te pare do nas će doći samo fiktivno jer će nam uljare smanjiti otkupnu cenu za toliko.Država jednostavno tu ne moeže reagovati adekvatno jer ne može da kontroliše cene ni ovde ,a kamoli na svetskom tržištu koje i kod nas formira cene.
I još jednom MIMS svaka ti čast na tekstu.
Pa što opet kukaš dobijaš subvencije i na stoku, još si i u boljoj situaciji od nas ratara a mi se ne žalimo na tvoje subvencije po umatičenoj kravi plus dobijaš i državne zemlje na stoku.
Jebes ovu i zemlju i neke ljude...
Po njima je bolje da subvenciju dobije neka baba na kojoj se samo vodi gazdinstvo a u PIO je sistemu i takvi su "profi",nego da dobije radni covek rmbadzija kao Kukulele koji do podne ide na posao i to ne lak,a popodne ore i muze krave,a subvencije ne dobija jer nije u PIO sistemu,zalosno.