Realno od plate lozaca ne moze da se zivi a takvu ima Kukulele pa mora i par krava i par hektara jos da obradi posle posla da bi i on deci mogao da kupi bar patike i plati im skolu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
mnogo si zavidan i uvek ti je necega maloGrujane rekao sam ti nije to kukanje nego gola istina,Mnogi od vas su se sigurno bavili stočarstvom pa su batalili.
Neće više moći pola godine da se radi i živi cele godine.Petrović će zapržiti čorbu.
Napali ste NA koji vas je na zadnjih par stranica spustio na zemlju i nemate argumente protiv pa prelazite na vređanje.
Prodajte tu novu mehanizaciju kupite zemlju (ako hoćete više da radite) i budite pravi poljoprivrednici.a ne da radite na tuđoj zemlji i još se pečite kako ste uspešni.Radićeze vi na tuđoj zemlji ali kao sluge a ja ću biti svoj na svome
To ste samo vi i niko drugi krivi sto ne dobijate subvecije,ja vise necu ni da citam ovu temu ovo su sve same gluposti pi presipanje iz supljeg u praznoPrvo grujane dosadni ste sa tim kako kukam
Drugo,znaš da ja ne dobijam subvencije ni za krave ni za zemlju i ne znam ko je u boljoj situaciji.
Šta bi trebalo da napišem a da se ne okarakteriše kao kukanje.Zaobiđte me malo.
Ako imaš argument da je teže u ratarstvu nego u stočarstvu iznesi ga a ako ga nemaš pametnije ti je da ćutiš.
jesili siguran da su celog zivota uplacivali pio ili su mozda samo par godina?NA-sve je to manji problem ali na mom gazdinstvu koje je poljoprivredno od pre 2-og sv.rata.Sa 2 poljoprivredna penzionera od kojih je jedan pokojni a drugi i dalje prima penziju od 8000 din što znači da su tokom celog svog radnog veka uplaćivali PIO i sada se oni bacaju u vodu a na površinu isplivavaju oni koji su pre godinu ili dve prvi put uplatili PIO i još imaju obraza da kažu kako je to u redu.Ako nemam pravo ja da dobijam nije problem-treba gazdinstvo da dobije jer bi zadovoljilo sve kriterijume provere.Ja sam u svemu tome samo posrednik-između trezora i gazdinstva,tj rmbadžija.
U kom pravcu ode tema
Bolje i mi svi u paket pa u Brazil ,bar je jeftina zemlja.
Zoran 0230 ima suprugu koja je nezaposlena,zašto nema mogućnosti da prijavi na PIO? Zato što neće i tačka.Zamolio bih ostale članove da stave tačku povod tog pitanja.
Zašto misliš da je NA nekog "spustio na zemlju", meni lično to njegovo mišljenje je navijačko i okrenuto na onaj potok koji tera vodenicu. Svako neka gleda svoj potok i svoju vodenicu. Član rosuljac od pre par strana bi dao samo do 20 ha!! Verovatno ima 19.9 ha pa mu dosta ne treba preko,je**š rezon.
Ja lično bi voleo da daju do 200ha da pojedini ukiunu jedno gazdinstvo da ušparaju PIO i ako može taj drugi član da dobije subvencionisanu autobusku kartu kao beograđani.
ti si ubedjen da radis tezi i neadekvatno placen posao od nekih drugih na forumu no nije ti niko kriv sto nisi menjao taj isti posao za neki drugi koji je bolje placenGorane a ti si se vidim pretrgao od posla u odnosu na mene pa ti više i sleduje.Slažem se.Samo još kada bi to tako bilo kako si ti napisao.Po tebi nikad boljeg i lepog i lakog života.
@Dr.Gruja ipak ste imali malo vise srece od vecine nasih poljoprivrednika u nekim stvarima.
mislim da ne izvlacim reci iz konteksta nego bre mnogo si zavidanNisam GOrane to napisao-odgovorio sam na post koji ponižava mene kao ličnost i posao koji radim.Nemoj reči izvlačiti iz konteksta.Ja pišem narodski i vrlo je razumljivo.
A dasta je nego sreca kad od toliko njiva bas tvoja nekom zatreba.NA nebih se baš tako izrazio ,,sreće" nisam ništa dobio na lutriji, ništa nasledio sa strane, ništa ukrao već samo kao Ekrem poso kuća kuća poso!
u eps-u se jos niko nije naradioTi sad ovde ogranicavas ljude ili da rade u firmi ili zemlju sto ti nije na mestu kao sto se ni tebi ne svidja kad neko kaze da treba uvesti maximum 10,30,50ha sto nema veze s mozgom.
U ostalom stric mi radi u istoj firmi koju si ti ostavio poradi 50kj sa Rusom 52 i ima dobru platu ali se naradi dok je ne zaradi i takav covek ne treba da dobije subvenciju ...