Jedu go*** ako mi njima platimo punu cenu sta ih boli patka koliko ce nama drzava da vrati !!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I ja ostao bez kupona.Sad sam dosao iz benzinske i nisam dobio kupon, kazu da za regresiranu naftu ne sledi kupon
I ja ostao bez kupona.
u kamione uglavnom sipam na nis pumpama i zadovoljan sam sa potrosnjom i kvalitetom,filtere menjam na 30000 km.ja ne znam kako kod vas,od ove "JEFTINE" nafte sto smo dobili proletos,nakon svakih sest-sedam jutara morali smo cistiti filter od AC pumpe od peska i od vode !
ovo je sad redovan D2 sto ga svi gradjani koriste, a ono djubre proletos sto je bilo udeljeno nama, ne ponovilo se...
dans sam se smejao, ovi slepci na NIS-u zalepili regresirano gorivo za poljoprivredu,a mi placamo punu cenu od 152,9din...
kazemi sef trezora u alibunaru da sada dobijamo samo 35din povracaja, dal je jos neko pitao, koliki je povracaj? sutra idem da predam pa cu se jos raspitati malo bolje...
i jos mi saopsio da, svi koi su svoje gazdinstvo preregistrovali posle 09.04 nemaju pravo na subvenciju i reg.dizel. je...ga ako je on normalan il ce stvarno tako biti...