Subvencija poljoprivredi za 2012. godinu

Po hektaru ili kilogramu ?

• Obečanih 14000 din po ha

Glasovi: 185 84,1%
  • Dobijenih : Dizel i avans oko 5000 din

Glasovi: 35 15,9%

• Ukupno glasača
    220
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Izgleda da su debili radili u 2010 excelu, a nisu prebacili kada su snimali da svi mogu da ocitaju file, nego ostavili samo za one koje imaju noviji office...

Mi na forumu još nekako smo i obavešteni jedni od drugih.Šta sa onima koji nemaju internet.Lokalni mediji ništa ne govore.Javni servis isto tako.

Ista je situacija kao i prošlog puta,znači na NIS-ovim pumpama.Ja uzeo danas 350l.
-cena je 152,9 din.Potrebna legitimacija PG i pun novčanik.

Ja mogu da otvorim samo ovo

2ibc8bs.jpg

Ovde mnogo pumpi nedostaje.

Ja dovukao prvu količinu od 2000lit cena D2 152.9 A evro dizela 159.4. Cene su na svim pumpama barem u Zr iste. Nakupio sam se kupona ima deca ceo dan da lepe flajere.

Mi smo danas točili u Novom Bečeju .Kupljena je celokupna količina nafte ,koja nam pripada po ovoj uredbi.

@Sremac 88, imaš jezičak u donjem delu ekrana, tu su i ostale pumpe po regionima (malo su čudni ali nema veze).

A u kom Excel formatu se mogu otvoriti fileovi 2003, 2007 ili 2010? Open Office ih ne može otvoriti a probao sam i sa Chrome-om ali nije bilo rezultata

A u kom Excel formatu se mogu otvoriti fileovi 2003, 2007 ili 2010? Open Office ih ne može otvoriti a probao sam i sa Chrome-om ali nije bilo rezultata

Svaka novija verzija Excel-a otvara fajlove rađene u prethodnim verzijama,a može i obrnuto uz instaliran MS Office Compatibility Pack.
Open Office bi morao da otvara Excel bez problema. Kad je Chrome u pitanju,postoji Google Docs koji takođe otvara Excel fajlove: docs.google.com

Ako imaš Hotmail,Live,MSN ili Outlook nalog odlična opcija je SkyDrive. Mogu se kreirati i editovati određeni Office fajlovi,a ima i 7 GB besplatnog skladišnog prostora,i tu se mogu čuvati različiti dokumenti,slike,itd. i može im se pristupati sa bilo kog računara sa internet konekcijom.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh