Subvencija poljoprivredi za 2012. godinu

Po hektaru ili kilogramu ?

• Obečanih 14000 din po ha

Glasovi: 185 84,1%
  • Dobijenih : Dizel i avans oko 5000 din

Glasovi: 35 15,9%

• Ukupno glasača
    220
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja mislim da jos nismo svesni posledica ovakve suse za naredni period.A pogotovu nisu svesni imbecili iz vladajucih struktura,kojima je i do sada poljoprivreda bila medju zadnjim rupama na svirali.Tek kada za par meseci uberemo sa svojih parcela ciste gubitke,i shvatimo da cemo morati da uvozimo ono sto nam je bio glavni izvozni adut,a po ko zna kojoj ceni,udaracemo se svi u glavu.Pa cemo opet desetkovati vec vise puta desetkovan stocni fond,pa cene hrane odu u sto lepe p.... materine,a jesenja setva se dovede u pitanje jer su svi pukli sa prolecnom setvom,a rate za one koji su pod kreditima redovno pristizu...Nova vlada ima u budzetu rupu vecu od bivseg SSSR-a i ne zna kako da je popuni.Ustvari znaju idioti,stegnuce nas jos jace za gusu,istresti i poslednji cvonjak,zavrnuti slavine za subvencije i bukvalno staviti agrar na aparate za disanje.Nadam se samo da ce me vreme demantovati,pa cemo nekim cudom nekako preskrcati kako tako.Ali biti optimista u ovakvoj situaciji,u ovakvoj zemlji,sa ovakvim olosem na celu je ravno ludilu.

Pa nije baš ni njoj svejedno al drži se:osmeh:
35k0buo.jpg
[/IMG]

Ovo je nasa buducnost,samo da legalizuju i ima Holandiju da oduvamo. . .izvoz zagarantovan,jedino sto nece niko da kombajnira,kaze isparenja zvekecu direktno u glavu,jer ovo Zemun il KVS? :osmeh:

Ma jok,SANSEMILIA:cool: Šalim se naravno,nije to moje to sam slikao nedavno onako usput kad sam obilazio kukuruz neznam ni šta će vlasnik sa tim valjda skuplja semenke za ove tropske ptice ili tako nešto:sta:

Sad cute oni sto su hvalili subvencionisanje po prinosu.
Sreca,pa se na susu nije racunalo.
Budite srecni ako subvencija uopste bude. Dosta ljudi poznajem, koji su blokirali puteve, trazeci 14,000 po ha. da bih imali neku korist od poljoprivrede a nekom od njih ponudi zemlje za 10,000 - 12,000 eura jutro, siroti nemogu odmah taj dan da te isplate vec tek sutra

Ovi iz nove vlade rekose da novca ima u budzetu bar za narednih nekoliko meseci sto se tice budzetskih plata.Niko ne pominje obaveze drzave prema poljoprivrednicima.Mi smo sada dobri za kladionicu,da li ce pasti kakva uplata do decembra,da li ce nas skroz otpisati,ili sve prebaciti za narednu godinu.1 x 2,iz dvojke u keca,iz x u 2,prava kladionica.

Ma bice, videcete. Morace da nam se dokazu, prethodni su i pukli zbog poljoprivrednika, da nisu izgubili nase glasove, sada bi DS bila na vlasti. Mnogo ih je kostao onaj egzbicionizam ex ministra Du.Pe.
Ovi ako imaju imalo mozga, shvatice to. Uostalom najavili su novo zaduzivanje kod Rusa, za popunu budzeta.

Ma bice, videcete. Morace da nam se dokazu, prethodni su i pukli zbog poljoprivrednika, da nisu izgubili nase glasove, sada bi DS bila na vlasti. Mnogo ih je kostao onaj egzbicionizam ex ministra Du.Pe.
Ovi ako imaju imalo mozga, shvatice to. Uostalom najavili su novo zaduzivanje kod Rusa, za popunu budzeta.
Vauuu!!
Znaci zaduziti se kod bilo koga,podici nove i nove kredite,
koje ce i moji unuci vracati,zarad vas koji placate,po nekoliko hiljada,skoro i 10 hiljada katastarsko jutro?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh