mindjušar
Član
Neživim od subvencija,ALI ISKRENO SE BOJIM da na dobro izaći neće sigurno,po sve nas
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Idi bre ....... a ja mislio da ti vec inmigrirao u EU a ti jos ovde .Kad ćete već jednom shvatiti da nešto što se 10godina kvari,da se nemože popraviti za isti vremenski period,da bude trajno dobro,NAŽALOST deo ondašnje garde se vraća prefarbano-ALI vuk dlaku menja,ali ne i ćud! Nikolić je jedna prosta osoba sa destruktivnim ponašanjem,pa ćete videti vaše dobro! Slušajte malo i svet u vezi njega,samom pojavom nas je unazadio U STARTU,taman se mirimo sa susedima i svetom,i idemo napred,samo nam je falio predsednik koji je netako davno polagao četničku zakletvu,do juče bio proti Evropske Unije,sad bi i on u Evropu,kome mi trebano sa takvim otrcanim fazonima
E na tu temu od mene toliko
Najbolje bi bilo da je agro ekonomista i da nije miskov lik , pa nebitno odakleje , moze i iz vojvodine , mada je i Sabac vojvodjanskiministar poljeprivrede bi najbolje bilo da je iz vojvodine
Izgleda da je od gosn. Zike glas prevagnuo na izborima i pobedili su prizeljkivani:
A inace nek nas Ivica Dacic medeni kolacic da kao u vreme Slobe regresiranu naftu(sad je bar ima),djubrivo i bice dovoljno.
Ova godina je od pocetka propast na relaciji drzava-seljak,ostaje nam samo da cekamo sl.godinu i neko bolje vreme,a ko prezivi do tada pricace...I ako formiraju vladu , pa onda godisnji odmori .. oktobar mesec ce tek da razmisle kako i sta sa nama za ovu godinu . Isplate , regresi i slicno dalekooo je jos.