Subvencija poljoprivredi za 2012. godinu

Po hektaru ili kilogramu ?

• Obečanih 14000 din po ha

Glasovi: 185 84,1%
  • Dobijenih : Dizel i avans oko 5000 din

Glasovi: 35 15,9%

• Ukupno glasača
    220
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma mogu ..da ne kazem sta .. To vataju na frku . Ja sam kupovao zemlju a na nju nije izmireno pre kupovine pa nema hipoteke ;)

Hocu reci nije bilo hipoteke na toj zemlji kad sam kupio ... naravno da se ne prenosi

@ Moram reci da evo zvrca led

Ja sam imao taj slucaj dosli sa resenjem o stavljanju zemlje pod hipoteku!I dali rok mesec ipo dana da isplatim sve inace zemlja se nudi levom i desnom komsiji čak su je i procenili i obavestili komslije a meni da vrate resto!od prodaje verovali il ne tako je,ja mislim da nikad ni jedna vlast nije porez oprostila a pogotovo sad ova kojoj je budzet u trnju tesko nama,sa nama:svinja:

E ljudi da vas ja lepo pitam a da mi vi isto tako odgovorite :D
Da li su legle pare od subvencija,ovo sto su odbijali regresiranu naftu?
Listam malo unazad ali nikako da naletim,pa mi ovako brze.

Sta ce bude kad : Velimir Ilić: Ministarstvo poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede
A koliki je moj deo ? , e OVOLIKI ::novac:: :haha:

Da li ce nas neko probuditi iz ovog ruznog sna,ma kojeg sna,najgore nocne more i reci da sve ovo samo sanjamo.Pa Paviceva Ladja nije ni do kolena ovoj nasoj svakodnevici.Neka nam je bog na pomoc,amin.

Dobar program sta vise i odlican i polazem sve nade u sns, kao sto sam verovao ds-u sad verujem njima, mozda mi se ne bi smucio ds da nije fantasticne trojke Tadic, Petrovic, Djilas!

Kad ćete već jednom shvatiti da nešto što se 10godina kvari,da se nemože popraviti za isti vremenski period,da bude trajno dobro,NAŽALOST deo ondašnje garde se vraća prefarbano-ALI vuk dlaku menja,ali ne i ćud! Nikolić je jedna prosta osoba sa destruktivnim ponašanjem,pa ćete videti vaše dobro! Slušajte malo i svet u vezi njega,samom pojavom nas je unazadio U STARTU,taman se mirimo sa susedima i svetom,i idemo napred,samo nam je falio predsednik koji je netako davno polagao četničku zakletvu,do juče bio proti Evropske Unije,sad bi i on u Evropu,kome mi trebano sa takvim otrcanim fazonima

E na tu temu od mene toliko

Sta tebi smeta njegova zakletva, i onaj se izvinjavao u moje ime, a ja ga nisam bio ovlastio za to.

Bojis se da nece biti subvencije? :osmeh:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh