Subvencija poljoprivredi za 2012. godinu

Po hektaru ili kilogramu ?

• Obečanih 14000 din po ha

Glasovi: 185 84,1%
  • Dobijenih : Dizel i avans oko 5000 din

Glasovi: 35 15,9%

• Ukupno glasača
    220
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
sad je jedan otrč'o kod mene na ćošku,stao na minut,pitao za danijela pa gas
Ako radis, recimo 100 ha dobijao si subvencije 1400000 oko 13000 eura. Od banke dignes kredit i od subvencija vracas. Osamdesetih nisu postojale subvencije, pa su ljudi ziveli. Sada nam su subvencije neobhodne da bi bili konkuretni na svetskom trzistu, da pariramo ruskim, nemackim, americkim farmerima. Bas covek da se slatko nasmeje

Ako radis, recimo 100 ha dobijao si subvencije 1400000 oko 13000 eura. Od banke dignes kredit i od subvencija vracas. Osamdesetih nisu postojale subvencije, pa su ljudi ziveli. Sada nam su subvencije neobhodne da bi bili konkuretni na svetskom trzistu, da pariramo ruskim, nemackim, americkim farmerima. Bas covek da se slatko nasmeje
Ali Danijele dabi dobio tih 1400000 dinara prvo sam morao 2100000 da potrošim za naftu,seme i veštačko. Te subvencije su bile povraćaj utrošenih para za repromaterijal i ovakve subvencije ima svaki poljoprivrednik širom evrope

Ali Danijele dabi dobio tih 1400000 dinara prvo sam morao 2100000 da potrošim za naftu,seme i veštačko. Te subvencije su bile povraćaj utrošenih para za repromaterijal i ovakve subvencije ima svaki poljoprivrednik širom evrope
Dali si bas morao da potrosis bas toliko? Dali je sa tih recimo 100 ha bilo neke zarade ili ti je jedina zarada subvencija po ha

Joj jes ovde zanimljivo , al mi "glupi Bosanci " nemamo nikakvu suvenciju pa nemamo šta ni pisati ali moraćemo malo komentarisati čisto rad ravnoteže.

Upravo tako , samo se vi severno borite i sa velikim arendama , sto vam dodatno otezava radnju , a zemlju imate pogodniju-rodniju .
Prilikom komosacije u mojoj opstini gledalisu da od naj plodnije zemlje naprave 1 klasu pa onda gradiraju nize ..... mi 1,2,3 klasu zemljista nemamo !

---------- Poruka napisana u 23:17 ---------- Prethodna poruka je at 23:15 ----------

Kostoviću ne mogu ,a da ne kažem da ste Vi u Srbiji poznati po plaćanju dugova za struju,vodu,......:sta:
Znaš li koji je procenat naplate u Srbiji ,a koji u Vojvodini?Verujem da bi se i sam začudio kada bi znao.
Ne mislim lično na tebe da ne plaćaš svoje obaveze.
Ajd ljubimte obrazlozi , i nezaboravi da kosovo vise nije srbija

danijel,da sam ja kupovao račune,prošle nedelje bi na...bo k'o žuti od inspekcije,kod mene to što ti misliš NEMA,samo polako i sve crno na belo,i sa mog računa plaćeno,i kad sve platim i državu i zakup i repro i radnike i opravke i kredit naravno,štogod da ostane-ostane meni

---------- Poruka napisana u 23:20 ---------- Prethodna poruka je at 23:17 ----------

Jaako je ružna navika brojati tuđ novac

danijel,da sam ja kupovao račune,prošle nedelje bi na...bo k'o žuti od inspekcije,kod mene to što ti misliš NEMA,samo polako i sve crno na belo,i sa mog računa plaćeno,i kad sve platim i državu i zakup i repro i radnike i opravke i kredit naravno,štogod da ostane-ostane meni

---------- Poruka napisana u 23:20 ---------- Prethodna poruka je at 23:17 ----------

Jaako je ružna navika brojati tuđ novac
Taman posla. Ne brojim ja niciji novac samo konstatujem cinjenice

Nemoj sa tim tvojim "činjenicama" da budeš tako globalan,nerade baš svi kako ti konstatuješ,jer bi u suprotnom možda i ja davno ima John deera,ili nebi imao ništa,a ovako imam dva usrana torpeda,ali su oba MOJA,a što imam kredita nezavisi ni od koga samo od mene i od onog gore,samo se u nas uzdam

Hoće...samo da se (ra)sformira:ppozdrav:
Nego ,ako ide neko na sajam u Petak neka javi moram voditi sina da jaše konje(mene ne računam ,već jaše) da popijemo neku čašicu razgovora.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh