Subvencija poljoprivredi za 2012. godinu

Po hektaru ili kilogramu ?

• Obečanih 14000 din po ha

Glasovi: 185 84,1%
  • Dobijenih : Dizel i avans oko 5000 din

Glasovi: 35 15,9%

• Ukupno glasača
    220
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Retko pisem na ovim stranam,ali cu samo dodati,
da sam danas setajuci po sajmu uocio,da su se bogati,sve vodje ovogodisnjih i proslogodisnjih protesta,
bogato ponovili.
Sto sa kombajnima,sto sa sejalicama.

A mi se raspravljamo kome je lekše,onom u planinskom području ili onom u ravničarskom.
Eto ti Minđušar odgovor ko ti uzima deo subvencija,lepo je Kiš napisa

Da budem iskren ja ne bi terao traktor po brdima,Ja poznajem kraj o kome moj imenjak piše jer sam stažirao u Raški a došao iz Zadra gde je takođe brdovito.U vojsci je važila parola da su laloši mnogo bolji šoferi od ostalih.Bio sam starešina vozila i to kud se prolazilo ja danas ne bi išao ni peške a kamoli traktorom.
Imenjače,u pravu si oko kuknjave-možeš li ti da mi vratiš moje korisničko ime pošto me NA ne zarezuje.Mnogima je taj nick sad potrebniji:ppozdrav:

Kostoviću ne mogu ,a da ne kažem da ste Vi u Srbiji pza vodoznati po plaćanju dugova za struju,vodu,......:sta:
Znaš li koji je procenat naplate u Srbiji ,a koji u Vojvodini?Verujem da bi se i sam začudio kada bi znao.
Ne mislim lično na tebe da ne plaćaš svoje obaveze.
Baš Vam je komentar na mestu i uklapa se u diskusiju koja je i tako bez veze. Nemam podatke o naplati i potraživanju za struju a voda je kod nas ionako na trošku domaćinstava jer su vodovodi uglavnom samo-napravljeni.
Telefonske linije smo sami finansirali a gas je još uvek bajka...
Što me i Vi prozivate kad Vam ništa nisam nažao učinio?:haha:
@Kukulele
Ne mogu ti pomoći. Slaba su moja ovlašćenja za tako krupne korake.:haha:

Imenjače,poguraj malo da se ubrza realizacija:haha: Vidiš da ljudi čekaju u red a ja više ne mogu da kukam:haha:

Kostoviću uopšte mi nije bila namera da Vas prozivam ili ti išta slično.Samo sam se nadovezao na Vaš šost upućen Minđušaru.Bez loše namere je bilo 100%.

Pa jeste ljubomora,što neuzmeš kredit pa kupiš novi kombajn? Verovatno kao ni ja nevoliš da ti **greška žvaće gaće,pa onda nemoj biti ni ljubomoran

Ja im svima samo mogu čestitati (na hrabrosti) i poželeti sreću,a ljubomoran da budem-nikako,na deset prstiju mogu izbrojati šta je od toga svega prodato za KEŠ,e njima kapu skidam,ali pomenuti ne spadaju tu

Voleo bih da Vas dvojicu (minđ. i dikl.) ugostim i da se slatko ispričamo uživo, pojedemo, popijemo i jednom zauvek raščistimo mnogo nesuglasica i mimoilaženja.
Naravno, ova želja se odnosi na sve članove foruma, ali za polemiku sa ovom dvojicom mi ode mnogo energije...:haha:

Ja sam ozbiljan kao i uvek,šta je 400km,mi kad smo kupovali prvi kombajn,prešli smo 5000km

Neispunjavam uslove,k.o.Budisava ima 5ha državne zemlje u 4parcele na papiru 5.klasa,ali ako ti kažem da ni džabe niko neradi,onda sam sve rekao,a konkurisati nemogu u susednim kat.opštinama,koliko ja znam

Vidim da ste jako pametni (bar Vi tako mislite) 7,10 i 23ha je lepa tabla čak i na tavanu,ali kao što kolega bojcetic kaže zašto biste je platili kad je radite za dž,
A sa ferbusonom se izvin'te može RADITI 30ha,nemojte Vi mene učiti šta se može sa ferbusonom raditi,a ni nama u Vojvodini Belarus i John Deere ne pada sa kruške,nego radimo da bi i za to zaradili pored onog što ste Vi nabrojali
A za Vašu informaciju ja sam bio bolničar na aerodromu Slatina (kod Prištine) za vreme bombardovanja,i nikad nisam izbegavao nikakve obaveze,treba Vas da je sramota što mi se tako obraćate
U pravu si, Belorus i John Deere nepada sa kruske vec iz drzavne kase kroz subvencije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh