Zato nije ista subvencija,jer je 100 ha od 1 ha,100 puta veće.
A to što se razlikujemo po površinama ima razloga,verujte mi.Neko je bio blizu vatre neko nije,neko smeo da krade neko nije,neko imao novaca da kupi zemlju al nije smeo,neko bio lenj neko nije,neko radio i danju i noću neko nije,neko išao na letovanje neko nije,neko odvajao od usta neko nije,neko se oblačio u markirano i svako veče bio u kafani neko nije,neko gradio kućerine,kupovao aute neko nije,neko radio u firmi pa je vikao da mu je dosta do 2 sa poslom,a neko išao i posle radnog vremena na njivu,neko imao veću rodbinu da nasledi(tetke,ujne,babe),neko bio mezimac u kući neko nije,neko se dobro udao neko nije,neko radi zemlju 3 generacije neko počeo juče,neko ne dira ničiju arendu a neko otme i od rođenog oca i tako bi mogo do ujutru da nabrajam razloge znate vi to svi najbolje zašto imate i veliki i manji tolko kolko imate.Ja lično imam dosta za moje potrebe i nebi se menjao sa nikim.Svaki magarac nek vuče svoj teret na leđima.Moja konstatacija da je problem i kad imaš i kad nemaš,tako da ne zavidim nikom,svako treba da namesti sebi život kakav mu odgovara.Sija nama svima isto sunce
i ko je za šta sposoban...Nadam se nisam nikog uvredio sa porukom,al je živa istina...