mirmag
Član
Konfiskovace ti kravu....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Konfiskovace ti kravu....
jel se ti to salis ili ozbiljno koliko si dobio po haLjudi kakve to pare uplacuje ministarstvo?Ja danas dobio 2 sms poruke i pise UPRAVA ZA POLJOPRIVREDU....2 razilicita iznosa....
Neznam tacno,sad napamet neznam koliko imam pod zitaricama i uljaricama.Dobio sam dva iznosa.Jedan nesto preko 32000din,a drugi oko 28000 din.jel se ti to salis ili ozbiljno koliko si dobio po ha
kakve sad pare jel ozbiljno? kod nas nije imalo nafte par dana za bonove meni nešto papiri nisu bili u redu pre deset dana predo još nisam dobio bonove još uzeo od komšije na zajam sad nemam ni njemu da vratim a rok ističeLjudi kakve to pare uplacuje ministarstvo?Ja danas dobio 2 sms poruke i pise UPRAVA ZA POLJOPRIVREDU....2 razilicita iznosa....
Ukro,odakle mi..... o ljudi Boziji......Otkud tebi toliko zemlje,da ti tu kolicinu love uplacuju?
Neznam tacno,sad napamet neznam koliko imam pod zitaricama i uljaricama.Dobio sam dva iznosa.Jedan nesto preko 32000din,a drugi oko 28000 din.
A jedan mi bio veceras,on je dobio 5000din.
Imam 100ha.
Sad sam nesto cuo,KAO 1000din po ha za zitarice..... treba proveriti.Dakle 600 din za ha. Nek se je.u i oni i njihova svota.