Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
gledao sam buljavog na RTS1 .....obisao neko imanje u Srbiji kaze on da ce svi dobiti po kg pa cak i domacin sto urani stoku ? ? ? kakva predizborna kampanja ! ! ! ! ! !Kaže buljavi da će svi dobiti subvencije koji proizvode hranu. Subvencija po kg. Kako će izmeriti nama koji ne prodajemo i ne lagerujemo?
jel znate sta radeli italijani.cisterne sa osoku isipali u centar grad i odma sutra dan. ministri gi izasli u susret.
vrlo realna pitanja a odgovor je samo jedanume li neko da mi da odgovor na sledeca pitanja?
1.da li je posteno da poljoprivrednik u sumadiji gde je prinos za trecinu manji a uglavnim i vise nego u vojvodini dobije iste subvencije za kilo proizvedene robe?
2.da li je posteno da poljoprivrednik u sumadiji dobije isto nafte kao u vojvodini,a potrosnja zbog kvaliteta zemlje u odnosu na vojvodinu veca za 30%?
3.sta da rade stocari koji ne prodaju i ne lageruju robu,nego je koriste za svoju stoku?
4.da li ovo znaci da ce nas trgovci,tajkuni,malverzanti konacno drzati u saci,i da li je njihova profaktura dokaz koliko sam proizveo?
5.i ko ce doci da mi proceni koliko je neko proizveo i da li ce priznavati proizvod i na ne prijavljenom zemljistu?
6.gde moze da se procita originalni tekst uredbe a ne saopstenja ministra?
7.u cemu je problem da jedne godine moramo da placamo staz i bude nas 80000 gazdinstava koji koriste subvencije a druge neplacamo to jest nemamo obavezu i bude nas 200000 koji koriste subvencije?
unapred hvala na odgovorima i molim kolege iz vojvodine prema kojima imam samo postovanje i reci hvale da ne shvate ova pitanja pogresno.
Znaci mi koji ne skladistimo svoju hranu i ne prodajemo vec koristimo za tov , mi ne dobijamo nista... Pa j****e vam bili mamu sutra kad dodje u BG!1) записник пољопривредног инспектора о ускладиштеним, односно откупљеним количинама житарица и кромпира;
Za to nije kriva drzava, vec zakupodavci, a i oni koji zemlju uzimaju u zakup.... A ima i da se nadje za manje od 300 evra hektar, znam posto radimo zemlju u Sremu...Da li je posteno da poljoprivrednik u Sumadiji radi zemlju za dz ili do 100e/ha,a u Vojvodini se hektar placa MINIMUM 300e??
Tako je kriva je zarada zato je i logicno da imamo vise prihoda,ali su nam i rashodi veci.Za to nije kriva drzava, vec zakupodavci, a i oni koji zemlju uzimaju u zakup.... A ima i da se nadje za manje od 300 evra hektar, znam posto radimo zemlju u Sremu...