Daleko je to od ljubomore jer nemamo na cemu da zavidimo takvim ljudima koji su do guse u dugovima,a rade da bi se pricalo kako rade.
Ako ne daju subvencije po ha meni moze samo da se oteli kravica,a za "komsijske"me ne interesuje.
---------- Poruka napisana u 13:17 ---------- Prethodna poruka je at 13:15 ----------
Izgleda da cemo mi seljaci biti kaskaderi.
Ako ne daju subvencije po ha meni moze samo da se oteli kravica,a za "komsijske"me ne interesuje.
---------- Poruka napisana u 13:17 ---------- Prethodna poruka je at 13:15 ----------
A to samo dokazuje moral nekih ljudi i opisuje asocijacije tj ljude koji vode te asocijacije koji nisu na vreme reagovali i izneli zahteve,nego su cekali da mecka zaigra pred njihovom kucom pa je sad ova prica od prilikeIstog sam mišljenja,nije nam niko obećao,kao lane,da ćemo dobiti 14000 po hektaru,nego uredbe do kraja januara,e to su zaj###li samo,a po meni to sve bi trebalo ZAKONOM ili čak USTAVOM da se reguliše,jer se uredbom reguliše nešto što je povremeno-privremeno,a svi znamo da to naša POLJOPRIVREDA NIJE