Subvencija poljoprivredi za 2012. godinu

Po hektaru ili kilogramu ?

• Obečanih 14000 din po ha

Glasovi: 185 84,1%
  • Dobijenih : Dizel i avans oko 5000 din

Glasovi: 35 15,9%

• Ukupno glasača
    220
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma ljudi manite se goriva to su dali, stacemo mi sa subvencijama jos ih nema!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sto se tice subvencija imamo dve opcije: Tadic i Toma su se dogovorili tako da im nasi glasovi nisu bitni a nas lazu od danas za sutra kako bi izbegli proteste ili su namerno iskomplikovali sa subvemcijama po prinosu bez obzira na PIO i na kraju ce reci da jos ove godine ide po hektaru jer nemaju vremena da sve lepo isplaniraju a pare lezu u predizbornoj tisini mozda i bez racuna za seme vestak i dizel.Komplikovali su namerno kako nebi bilo ocigledno da zbog iabora sad daju svima a prosle godine su nas mucili sa PIO

Slazem se da je cista ludost ne uzeti povoljno naftu ,ali ste razvodnili totalno temu kao da je najbitnije koje je boje nafta.Pa to nam radi i nasa drzava samo jos na finiji nacin.Koska je bacena pa se vi samo zanimajte al nas ne dirajte.To je njihova veoma uspesna filozofija.

Do 12 su radili.Pomogla mi je u ispisivanju.Ne dele više čiste bonove zbog zloupotrebe.Izuzetno su korektne (kod nas su sve ženske)
Aman kakva ZLOUPOTREBA ? to je moje SLEDOVANJE i sta ih briga sta cu ja uraditi sa njima ( kupiti,preprodati ili zapaliti ) .Nisu mi jasni sa potpisivanjem bonova ? ? ? na pumpi nikoga ne interesuje koje potpisan a ko sipa naftu.Oni ce naknadno kontrolisati bonove i potpise ? ? ? Ma dajte molim Vas...... To je neki PICOPEVAC u ministarstvu izmislio ne bili povecao vaznost samih bonova i njegove odluke a u operativi je to totalno nebitno.Samo zamajavaju seljake sa tim potpisivanjima a njiva ceka na posao.

Sve je ovo OK za naftu ali sta dalje? Stvarno nema smisla raspravljati i o boji. Pa valjda svako normalan zna da za 65 din. nece nam dati najbolji dizel vec sranje nevidjeno i to razlicitim bojama, a to ce vreme pokazati.

E jbg ljudi u stvari ko sta vozi,rus i ursus ce to progutati i ja bi za 65din kad sipam po 145 suze mi krenu:haha:i opet i opet nema sloge i to je to a ko garantuje da za 145 sipamo pravu naftu sve su to zajebancije.

Jasam dobio jednu četvrtinu bonova Evro-D, sa zahtevom za bonove dao sam im fotokopiju saobraćajne od mog traktora Belarus 1221/3 koji ima Euro-2 motor, i nisu pravili problem !

Mnogo je velika ova koska sa naftom. Dok je mi grickamo vreme polako istice . Uskoro ce i setva i taman kad se osvestimo prodje 6. Maj A onda ce saopstenje ministarstva poljoprivrede glasiti:CAO I NE RASPRAVLJAJ SE SMENE. TACNO SE SECAM DA SE I ONDA NISAM SECAO STA SAM VAM OBECO DO 31 januara.
bas tako pa onda dok se ne dogovore da formiraju vladu taman ce ih uhvatiti leto,pa ce caskom otici na more pa dok se jadni ne pokupe u septembru odosmo mi i ova godina u tri nase lepe....nisu oni nama dali bonove nego flastere za oci ,usi i usta po smo sad ko ona tri mala majmunceta -nista ne vidim ,necujem i nepricam.dokle vise ljudi cemo cutati i nista ne preduzimati????

---------- Poruka napisana u 00:52 ---------- Prethodna poruka je at 00:42 ----------

i da ako se nevaram ovo je tema POLJOPRIVREDNE SUBVENCUJE U 2012 pa hajmo bar jednom da budemo slozni pa da se dogovorimo sta da radimo da nama bude bolje i da ne dozvolimo da nas zaj.....a o nafti lepo otvorite teme pa pisite o njoj do mile volje ovako samo gubimo vreme a VREMENA JE MALO!saberte se koliko im je ostalo do 6 maja!

ajd da postujem temu. znate li nesto o tome kolike ce subvencije po prinosu biti? ja nacuo nesto ali nisam siguran da li je tacno a ako je tacno onda su u bezobrazluku prevazisli same sebe. Cuo sa da je za zitarice premija 10e po toni a za industrijsko 40e, jel to tacno?

moram ovo da napisem i ako nije tema oni nam prodaju neku naftu koja je gora od loza ulja a neznaju da jedan filter za fend kosta 3.800dinara kod mene,moj drug u petak natocio i dva filtera je menjao u toku dana sreca ja imam belorusa pa on guta sve znaci neznam el postoji neka zastita potrosaca ali ovog ortaka izgleda da ce nafta da kosta vise nego pre ovog regresa ako ne poprave kvalitet goriva

moram ovo da napisem i ako nije tema oni nam prodaju neku naftu koja je gora od loza ulja a neznaju da jedan filter za fend kosta 3.800dinara kod mene,moj drug u petak natocio i dva filtera je menjao u toku dana sreca ja imam belorusa pa on guta sve znaci neznam el postoji neka zastita potrosaca ali ovog ortaka izgleda da ce nafta da kosta vise nego pre ovog regresa ako ne poprave kvalitet goriva

Tako je bilo i pre dve tri godine kad je D2 bio 54dinara. Mi kupili vecu kolicinu i puni sreće sto smo jeftino prošli.
A kad smo počeli da trošimo ono krš zivi. J..o ih i NIS i Rusi i država. Sve lopov do lopova.

Zahtevi za refakciju goriva se primaju , racuni ( 01.01.2012 - 16.03.2012 ) 60L/Ha , samo ukoliko niste uzimali bonove ili ih iskoristili

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh