Zar rade savetodavci i nedeljom?
Do 12 su radili.Pomogla mi je u ispisivanju.Ne dele više čiste bonove zbog zloupotrebe.Izuzetno su korektne (kod nas su sve ženske)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zar rade savetodavci i nedeljom?
A sto da se manem?Ma ljudi manite se goriva to su dali, stacemo mi sa subvencijama jos ih nema!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aman kakva ZLOUPOTREBA ? to je moje SLEDOVANJE i sta ih briga sta cu ja uraditi sa njima ( kupiti,preprodati ili zapaliti ) .Nisu mi jasni sa potpisivanjem bonova ? ? ? na pumpi nikoga ne interesuje koje potpisan a ko sipa naftu.Oni ce naknadno kontrolisati bonove i potpise ? ? ? Ma dajte molim Vas...... To je neki PICOPEVAC u ministarstvu izmislio ne bili povecao vaznost samih bonova i njegove odluke a u operativi je to totalno nebitno.Samo zamajavaju seljake sa tim potpisivanjima a njiva ceka na posao.Do 12 su radili.Pomogla mi je u ispisivanju.Ne dele više čiste bonove zbog zloupotrebe.Izuzetno su korektne (kod nas su sve ženske)
Ma nisam ja mislio da se odustanemo od nafte dalisu je i to je to a ne da pisemo koje je bojee misslllimmmmmmmmmmmmmmA sto da se manem?
Odustati od nafte po ovoj ceni je po meni cista liudost!
bas tako pa onda dok se ne dogovore da formiraju vladu taman ce ih uhvatiti leto,pa ce caskom otici na more pa dok se jadni ne pokupe u septembru odosmo mi i ova godina u tri nase lepe....nisu oni nama dali bonove nego flastere za oci ,usi i usta po smo sad ko ona tri mala majmunceta -nista ne vidim ,necujem i nepricam.dokle vise ljudi cemo cutati i nista ne preduzimati????Mnogo je velika ova koska sa naftom. Dok je mi grickamo vreme polako istice . Uskoro ce i setva i taman kad se osvestimo prodje 6. Maj A onda ce saopstenje ministarstva poljoprivrede glasiti:CAO I NE RASPRAVLJAJ SE SMENE. TACNO SE SECAM DA SE I ONDA NISAM SECAO STA SAM VAM OBECO DO 31 januara.
moram ovo da napisem i ako nije tema oni nam prodaju neku naftu koja je gora od loza ulja a neznaju da jedan filter za fend kosta 3.800dinara kod mene,moj drug u petak natocio i dva filtera je menjao u toku dana sreca ja imam belorusa pa on guta sve znaci neznam el postoji neka zastita potrosaca ali ovog ortaka izgleda da ce nafta da kosta vise nego pre ovog regresa ako ne poprave kvalitet goriva
A mislite kad neko dodje Golfom 2 i plati 145din/l da njemu sipaju neki bolji D2?